CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Dobře, v update koloťuk při JZB umí i uvolnit ruční brzdy na ostatních vozech ve vlaku. :)
Howky poslal další průpovídky pro slovenského posunovače a jsou v update. Celé je to už takové pěkně živé. :)

Co to sakra zase meleš?! To jsi si udělal ty bordel s těmi poděl..nými mílemi! AI dodržuje, co má v consistu max rychlost vynásobenou zadanou výkonovou efektivitou, pokud není omezen rychlostníky. Tohle by rozhodně mělo být zachováno odjakživa.

Houby, já to přepsal na metry za sekundu, Fakt jel ve výseči 50, testoval jsem, kdy do horní lipové dojede a teď jedu aktivitu, blížím se k lipové a vjedem tam současne, AI o dvě minuty dřív a vmax na trati 75, přes vjezdové 40 a za odjedovým 100, jakobych do toho conu vůbec nehrábnul a schálně jsem teď do něj koukal a je to stejné, jak v testech. Výkon 75% a hodnota s přípočtem, jak je psáno o stránku dřív. Míle jsem dávno vypustil z hlavy.

JZB se dālá po objezdu soupravy a když odvěšuješ, musíš aspoň jeden vůz zabrzdit.
Objezd soupravy je pouze jeden z případů, kdy se JZB provádí, a zrovna při něm není zapotřebí zajišťovat soupravu ručními brzdami. V některých ostatních případech se však JZB provádí na soupravě ručními brzdami zajištěné a po jejím provedení je za povolení ručních brzd skutečně odpovědný zaměstnanec, který tuto zkoušku brzdy provedl.
Ručky by povolitbměl.
S tímto tedy souhlasím.

Back
Nahoře