CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Jinak já na reflektor jezdím minimálně, nerad bych ve virtuálním depu dostal od kolegú nakládačku. Takže tohle jsem nepkstřehnul. :-)

Tak teď jsem byl upozorněn, že se reflektorem zdravilo a nebo, jak jsem psal písklo. Nikoliv pozičky ani nic jiného. Takže zdravení má Icik správně.

Ahoj,asi to je problém ladenia,ale kedže nedávno sa tu riešili koncové svetlá na vozňoch,tak to píšem tu.Rád by som sa spýtal,či by niekto nevedel aký je problém,ked svietia koncové svetlá až na konci nárazníkov 1 obr. zssk Apeer i Aeer Vagon koncové.jpgvagon ampeer.jpg a 2.obr.zssk ampeer,kde je rovnaký typ svetiel v poriadku.

Záleží, jak je ladění, pokud do Include na světla, může tam být chybka, ale je potíž, že každý skin je jiný a je problém, že světla nesedí, ale tak hodně by to fakt být nemělo a po opravě se srovná celý pakl. Pokud je ladění přímo ve wag, tak platí to samé, ale světla jdou přesně uzpůsobit na model/skin.

dá se prosím ještě nějakým způsobem vrátit k verzi 2.0.278?
Aktuální update mi háže error při načítání jednoho savu akvitivy.
Děkuji

dá se prosím ještě nějakým způsobem vrátit k verzi 2.0.278?
Aktuální update mi háže error při načítání jednoho savu akvitivy.
Děkuji
Pokud sis neudělal zazipovanou zálohu předchozí verze, tak nijak. Vždycky si musíš dělat zazipovanou zálohu předchozí verze, než Open Rails CZ/SK aktualizuješ.
Co kdyby si nám ukázal, jaký error ti to háže? Třeba z něho vykoumáme, co se Open Rails CZ/SK nelíbí.

S těmi světly bych se ještě vrátil k jednomu příspěvku, co jsem tu zahlédl, ale nevím, kde. Pozičky jsou opravdu silné a koncovky i za soumraku osvětlují část kolejiště dole za vlakem. Takhle silně jsou možná někdy vidět v úplné tmě, ne ale za soumraku.
Silný přísvit čelních poziček se bude asi týkat spíš žárovkových, protože jsem testoval i ledkové a tam jsem to buď nezaregistroval, nebo odrazy nedělaly.

Ano, ty koncovky jsou víc vidět. Ale mbe spíš zajímá ještě jeden efekt těch koncovek. Když je vagón kousek ode mne. Tak svítí normálně, jakmile je ale přes půl nádraží a hlavně za snížené viditelnosti, tak vůz prakticky nevidím, ale vidím dvě syrě červené koncovky, které evokují spíš mlhovku. Nevím, co to způsobuje.

Ale abych tu jen nehlásil, co je blbě, všimli jste si někdo, jak reálně se chová kouř, třeba u páry? Dnes v testu, jsem chytil silný vítr a to unášení kouře, to je naprostá bomba. A generované figurky pro AI vlak, kdy, jede za vámi osobák, který vás dojede ve stabici a vy, když dojíždíte k perónu a vidíte konečně cestující u obou hran perónu, to je úplné jiné kafe. A taková Praha, kde máte pobyt a přijíždí a odjíždí AI vlaky, tak to je ten správný mumraj a když si v aktivitě vyhrajete s obsazeností... Tohle mbe fakt baví. Super.

V update jsem posunovače trochu optimalizoval na vyšší toleranci až 1 km/h pro UZB a JZB (problém hlavně na spádu), reaguje teď na konec trati až ve vzdálenosti pod 10 m (už nebude tak zmatený na reversech) a intenzitu kužele světla pro poziční světla jsem ubral na polovinu.

Pokud sis neudělal zazipovanou zálohu předchozí verze, tak nijak. Vždycky si musíš dělat zazipovanou zálohu předchozí verze, než Open Rails CZ/SK aktualizuješ.
Co kdyby si nám ukázal, jaký error ti to háže? Třeba z něho vykoumáme, co se Open Rails CZ/SK nelíbí.
dokážeme z toho něco vyčíst?

Přílohy

• erorr.jpg
    erorr.jpg
    30.5 KB · Zobrazeno: 11
Back
Nahoře