CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tohle je stará záležitost. K šikmým silnicím vůči kolejím se musí pod terén utopit skrytá paralelní kolej a před touto pak auta zastaví. Já to tak myslím všude mám.
No, právě, že v ORCZ to je prakticky nastejno, na BP ta cisterna Esso, takhle zastavuje na přejezdech na hodně místech právě v BP.

takhle zastavuje na přejezdech na hodně místech právě v BP
Tak to piš do hlášení. Já opravdu nemám tušení, kde to ještě blbne. Vím jen o tom, že v Brno Horní Heršpice je přejezd přes 5 kolejí a to MSTS neumí. Ten přes max 4 koleje. Ale TSRE5 to už umí osadit i přes více kolejí. Jenomže testovací jízda (kvůli sloupům) a z jednoho směru mi auto přejelo před nosem. A levá závora byla nahoře. Tedy t v TSRE funguje jen na oko, ale ve hře asi úplně ne. Tak to tam předělám jinak. Asi samostatně trať do Břeclavi a samostatně na Jihlavu.

Tak hlásím, že ze stejného balíku ty stohovačky stejný problém jako u rychlostí. Tedy stahovačka, posléze zrušení, tedy zvednu zběrač najede proud já se rozjíždím a po asi kilometru šlus a jsem bez proudu a to definitivně.

Chápu to tak, že alcapone má stejný problém u stahovaček rozmístěných různě po trati, jako jsem měl u pomalých jízd z balíku ŽSR Servis.
Po projetí stahovačky umístěné na trati jako Looseconsist nahodí sběrač a po kilometru se mu napětí v troleji zase vypne.
U pomalých jízd to bylo stejně, kde po projetí pomalé jízdy se rychlost vrátila na původní hodnotu, ale po kilometru se zase omezila a v mém případě došlo k vykolejení vlaku.
Po opravě je to OK a za to ti moc děkuji :)

Back
Nahoře