Aktivity - Blackwolf

Včera jsem projel aktivitu Vn 57261 a můžu jen gratulovat. Ten přechod den noc je super. S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Projel jsem aktivitu Vn 57261 a je to pěkná jízda. Akorat ta 130 033 nejdříve v Libni a hned zas v Kolíně.Ale aktivita supr

netsocka napsal:
Projel jsem aktivitu Vn 57261 a je to pěkná jízda. Akorat ta 130 033 nejdříve v Libni a hned zas v Kolíně.Ale aktivita supr
Díky. No chybička se vloudila. Když jsem dělal consisty pro Kolín, tak jsem si nevšiml, že jsem jí už použil v Libni.

Dan J. napsal:
Včera jsem projel aktivitu Vn 57261 a můžu jen gratulovat. Ten přechod den noc je super. S pozdravem Dan.
Dík. Postupně chci předělat svítání a stmívání ve všech ročních dobách a vydat podobné aktivity na vyzkoušení.

Taky jsem si projel aktivitku Vn 57261 a musím konstatovat, že nám roste další kvalitní aktivitář, skvělá práce, díky

Veľmi vydarená aktivita, hlavne pre mňa - vyznávača nákladných aktivít v MsTs. Bohužiaľ, aktivity s n vlakmi sa robia vo veľmi malom počte.

Jsem moc rád za vaše názory.

to passion: To bych právě chtěl trošku změnit. Takže zase nějakou nákl. aktivitu udělám.

Zase bude v době svítání nebo soumraku, neboť jsem přišel na to jak nastavit přehození nočních a denních textur kabiny i jiných textur na jakýkoliv jiný čas než je východ a západ reálného slunce. Třeba východ slunce v 7:00 hod a změna textur na denní v 7:20 hod. Zatím jsem ve fázi testování a jen co si budu jistý, že to funguje umístím nějaké screeny na svoji stránku. Až tam budou dám vědět.

Zdavím.

V nejbližší době vydám aktivitu k trati BP. Bude se jednat o osobní vlak (CD 451) z Prahy Masarycky pres Lysou a Nymburk do Kolína kde ještě přesednete na 363 a odvezete osobák směr Čáslav (kam až jsou položené koleje) vše včetně trafficu vytvořeno dle GVD 2006/2007. Aktivita je vytvořena ve spolupráci s Tomesem a v Kolíně bude přesednutí řešeno "revolučním" způsobem. Nechte se překvapit. Aktivita je v podstatě hotová, jenom jí Tomes testne a pujde ven.
Aktivitu jsem udělal pro počasí Podzim - jasno (start 5:45 - konec 7:50), takže zažijete svítání včetně přehození textur noc/den.

Blackwolf napsal:
Zdavím.

V nejbližší době vydám aktivitu k trati BP. Bude se jednat o osobní vlak (CD 451) z Prahy Masarycky pres Lysou a Nymburk do Kolína kde ještě přesednete na 363 a odvezete osobák směr Čáslav (kam až jsou položené koleje) vše včetně trafficu vytvořeno dle GVD 2006/2007. Aktivita je vytvořena ve spolupráci s Tomesem a v Kolíně bude přesednutí řešeno "revolučním" způsobem. Nechte se překvapit. Aktivita je v podstatě hotová, jenom jí Tomes testne a pujde ven.
Aktivitu jsem udělal pro počasí Podzim - jasno (start 5:45 - konec 7:50), takže zažijete svítání včetně přehození textur noc/den.
Já na této aktivitě nemám vůbec žádnou zásluhu, jenom ji projíždím před vydáním, veškerá práce je samotného skromného autora :wink:, vč. revolučního přesedání

Zdravím.

Tak vydání aktivity Os9403 se blíží a mám zde pro vás screeny z "novátorského" přestupu ze soupravy na soupravu.

d1521e5733879214a62d220c7cafa4bc.jpg
pohled ze stanoviště zadní soupravy

d1af05548b24a1c9d86b9db663a87772.jpg
celkový pohled

7ba799e0af17ee5f517f5085a5ef2860.jpg
pohled ze stanoviště přední soupravy

Tak aktivita Os 4903 / Os 5951 je ke stažení na mých stránkách v sekci Praha - Blava. Doufám, že se vám bude alespoň trochu líbit.

Chybějící lokomotiva

Zdravím,
stáhnul sem si novou aktivitu a je v ní použita lokomotiva ř. 363, která není součástí posledního Trainsetu. Mohu poprosit o link odkud je stažena? Díky

Dobrý den, tak aktivita Os 4903 / Os 5951 je super. Projel jsem ji bez problémů až na pád MSTS při přechodu na druhý vlak v Kolíně, ale po load a 2 pokusu v pohodě. :D S pozdravem Dan.

Re: Chybějící lokomotiva

CernyS napsal:
Zdravím,
stáhnul sem si novou aktivitu a je v ní použita lokomotiva ř. 363, která není součástí posledního Trainsetu. Mohu poprosit o link odkud je stažena? Díky

Tak od teďka je ke stažení opravená verze aktivity - už je dle trainsetu BP. 363.015 - Cargo tam společně s jedním slovenským vagonem dělala problémy a byly nahrazeny jinou lokomotivou a vozem. Jinak oba vozy byly ve stejném consistu, takže pokud by měl někdo problém s původní verzí aktivity - je tam i link pouze na tento opravený consist - dle trainsetu BP.

Jsem v cíli

Díky za příjemnou aktivitu. Líbil se mi Nymburk a konec, ta hláška s Čáslaví mne dostala :eek: :D Přeju hodně dalších podobně povedených aktivit

Back
Nahoře