Aktivity - Blackwolf

Chlapi je to tam, teď jsem to kontroloval (95 stáhnutí), takže chyba bude někde u vás.

111x staženo ,ale počítač to čísluje,jak se najede na ulož to,
ale stahnout to nejde.

Takže se velmi moc omlouvám, chyba se stala na "vysílači" (porouchaná součástka mezi židlí a PC :D ). Už by mělo být vše v pořádku.

Zdravím.

Po dlouhé době jsem se vrhnul na tvorbu aktivity (nic závratného, lehce přes hoďku hraní) a chtěl jsem zeptat, zda do MSTS existuje jednotka 471+071+971 v provedení mimo službu.

Taky jsem se chtěl zeptat, zda by mi tuto aktivitu nepomohl někdo testnout. Počítám, že v hratelné podobě by mohla být někdy o víkendu. Prozradím, že projížděný úsek je Hanušovice - Lichkov na trati BP. Řízená loko je Chrochtadlo M274 ze stránek J. Skůry

Blackwolf napsal:
....chtěl jsem zeptat, zda do MSTS existuje jednotka 471+071+971 v provedení mimo službu.
Bohužel není a je to škoda, sám jsem ji potřeboval na ONJ, to samé Regionovy, v Pardubicích není co stavět do depa.:D:D:D

Zdravím.

Nevíte jestli je někde ke stažení Low poly vozidlo CD_Eas_11_Lp. Je součástí balíčku ve kterém byly jako jedno vozidlo ucelené soupravy (v počtu 3, 7,11 a 16 vozů) Eas a Tams. Autorem skinů byl Carlos a balíček byl kdysi ke stažení na stránkách JiříkTK.

PS: Stále trvá "konkurz" na testera nové aktivity :)

Ty jsem našel taky, ale to nejsou oni. Tam jsou jednotlivé vozy, ale to co hledám já, jsou ucelené soupravy, které jsou udělány jako jeden vůz.

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Po dlouhé době jsem se vrhnul na tvorbu aktivity (nic závratného, lehce přes hoďku hraní) a chtěl jsem zeptat, zda do MSTS existuje jednotka 471+071+971 v provedení mimo službu.

Taky jsem se chtěl zeptat, zda by mi tuto aktivitu nepomohl někdo testnout. Počítám, že v hratelné podobě by mohla být někdy o víkendu. Prozradím, že projížděný úsek je Hanušovice - Lichkov na trati BP. Řízená loko je Chrochtadlo M274 ze stránek J. Skůry

Ahoj Honzo, jestli chceš, klidně ti ji testnu.

Ahoj Honzo,

vozidla ze stránky JiříkaTK jsou uvedena na stránce Blažováka.

http://blazovak-msts-aktivity.webnode.cz/download/low-poly/

Najdeš tam i mnoho dalšího.

Zdravím, chtěl jsem si stáhnout na trať 310 balík aktivit ke 155. výročí (zejména ty s 464.202), ale nějak to nejde. Není to přemístěno někam jinam? Děkuji za odpověď.

Back
Nahoře