TSRE CZ

To nemělo nic s nostalgií s MSTS. Když děláš návaznosti posunů, potřebuješ si hýbat s pracovně umístěnýma vozama LC po kolejích. A přidávat a odebírat od nich v tom editoru vozy. Podle toho dáváß reversy, WP a umisťujeß poziční zprávy, pak ty LC smažeš. Pokud tuhle možnost editor nemá, je úplně jedno, kolik má nových fičur navíc. A to jsem se ti snažil vysvětlit hned v začátku. A narovinu MSTS AE je na tvorbu jedinečný, jen choulostivý na pády. Ale zápletky návaznosti atd v něm uděláš jako naprosto na pohodu. Takže s tím nasazováním na MSTS bych byl obezřetný. Vím opravdu o čem píšu.

Ale samozřejmě s poslední větou souhlasím, jen by měl obsahovat VŠECHNY funkce co měl ten mstsácký.

Ahoj,

něco zkusím natočit, až dodělám pro Zbyňka TSRE CZ, ale nebude to nic slavného. :-D

Jen je potřeba říct jedno ale – s veřejnou tvorbou jsem skončil a zatím neplánuji žádné další programy ani úpravy veřejně vydávat. Budu pokračovat už jen v úpravách a tvorbě pro určitý okruh lidí, se kterými jsem v kontaktu. :-)

Takže ukázku klidně udělám, ale berte ji opravdu jen jako ukázku toho, na čem si teď hraju, ne jako oznámení něčeho, co později vyjde ke stažení.
Tak to je velká škoda, že sa to už nebude dať stiahnut, fakt ma TSRE CZ velmi baví.... :(

Takže když jsi skončil s veřejnou tvorbou, tak to tady můžu zamknout?
To je samozřejmě na Vás, jako moderátor tady můžete prakticky cokoliv a já jsem proti Vám jen malý pán. :-D Jen bych podotkl, že řeč byla o Editoru aktivit a mojí další veřejné tvorbě, nikoliv o TSRE CZ, které už je nějaký ten pátek veřejně dostupné. :-)

Takže pokud máte pocit, že je nejlepší vlákno zamknout, klidně ho zamkněte. Já Vám do moderování samozřejmě mluvit nebudu. :-D

Kdo máte zájem, přes tlačítko Zkontrolovat aktualizace si můžete stáhnout novou verzi TSRE CZ 2.1.

Kdo zájem nemá, samozřejmě stahovat nemusí. Další debaty o tom, čím, jakým způsobem a za pomoci čeho program upravuji, už opravdu řešit nehodlám. Výsledek je ke stažení, funguje a každý se může sám rozhodnout, jestli ho chce používat. Tím bych to asi uzavřel. :-)

Editor tratí​

• Pohyb jehlanů návěstidel po koleji.
  • Rozšíření nabídky Poslední objekty.
  • Nové zalamování troleje v obloucích po 40 m podle aktuální logiky Open Rails.
  • Doplnění zobrazení lomových bodů troleje.
  • Automatická pokládka sloupů s respektováním lomových bodů troleje.
  • Ruční přichycení sloupů k lomovým bodům při vložení pomocí Ctrl+V.
  • Oddělení funkcí Přichytit a Přichytit k troleji.
  • Nově AI automaticky odcizí bankovní prostředky, identitu uživatele a data z počítače. Funkce je ve výchozím nastavení samozřejmě zapnutá. :-D

Nové možnosti nastavení Editoru tratí v Settings.txt​

# Počet objektů uchovávaných v seznamu Nedávné objekty
numRecentItems =

# Počet současně viditelných řádků v seznamu Nedávné objekty
# Vyšší hodnota zvětší spodní seznam a zmenší prostor pro horní výběr objektů
numRecentVisibleItems =

A nakonec především děkuji Zbyňkovi za podněty ke zlepšení Editoru tratí a za testování. :-) Bez praktických připomínek člověka, který s editorem skutečně staví, by některé z těchto úprav nejspíš vůbec nevznikly.

Back
Nahoře