Pri spusteni je trať skoro cela biela

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna chlorovodik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak mě napadla taková blbost, jestli to neni v tom že si MSTS přepsalo cíl textury terénu přímo v trati. Mě osobně to dělalo u aktualizace trati BP. Tak už žádnou aktualizaci nestahuju.

Draco napsal:
Tak mě napadla taková blbost, jestli to neni v tom že si MSTS přepsalo cíl textury terénu přímo v trati. Mě osobně to dělalo u aktualizace trati BP. Tak už žádnou aktualizaci nestahuju.

Je vidět, že jsi odborník "na slovo vzatý". A jak asi vysvětlíš, že to jiným aktualizace nedělají a všechno funguje jak má?

Miran napsal:
Draco napsal:
Je vidět, že jsi odborník "na slovo vzatý". A jak asi vysvětlíš, že to jiným aktualizace nedělají a všechno funguje jak má?
Tak:
1) napsal sem že je to asi blbost, aspoň sem to zkusil
2) to že mi aktualizace nejdou neznamená že to nefunguje nikomu( asi chyba mezi klávesnicí a židlí) :lol:
3) nemusíš se hned do mě navážet

A jak nato koukám co počítač to unikát (neberte to vezlim). Jak už tady padlo přeinstalujte trať a je po problému. :wink:

chlorovodik napsal:
nebulus napsal:
Nikdy som žiaden SW na duplicitné súbory nepoužíval :!: . Ten global som len tak strelil, každopádne mi kedysi všetko fungovalo a teraz mám na niektorých tratiach zimu :D . Tento problém nastal iba v jednej inštalácii MSTS ( X track ), pri tratiach typu BP som tento problém nezaznamenal. Samozrejme prehazdovanie globalov som robil iba na X track tratiach. Vyzerá to asi takto: http://sklad.obrazku.net/obr/zima_548804705.jpg
Ako si uložil ten obrazok z hry lebo ja by som ti ho takto poslal tiež
a teraz jaK ti pošlem ten obrazok??????

Mne žiaden obrázok posielať nemusíš. Ale keby si predsa chcel, tak existuje technická vymoženosť zvaná "e-mail". :D

bob57_cz napsal:
chlorovodik napsal:
a to mam rozlišenie v najvyššej kvalite
Přeinstaluj 1.ovladače základní desky, 2.potom ovladače grafiky a 3.Dx.
Preinštaloval som ten ovladač Grafickej karty a už to chvala bohu funguje
Dakujem všetkym čo sa mi snažili pomoct a dakujem aj tebe. velmi si mi pomohol. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

No, když uvážíme, že zhruba dvě stránky zabralo téma jak zkopírovat obrazovku do odkládací schránky, tak zas takovou pravdu nemáš. Tím ti ale neubírám správný prvotní tip na grafiku, já jen aby jsi zas tak nepřeháněl :-).
Karel

bob57_cz napsal:
chlorovodik napsal:
bob57_cz napsal:
chlorovodik napsal:
a to mam rozlišenie v najvyššej kvalite
Přeinstaluj 1.ovladače základní desky, 2.potom ovladače grafiky a 3.Dx.
Preinštaloval som ten ovladač Grafickej karty a už to chvala bohu funguje
Dakujem všetkym čo sa mi snažili pomoct a dakujem aj tebe. velmi si mi pomohol.
Popsaly se tu tři stránky návodů různých IT odborníků včetně vyloučení této možnosti a nakonec stačilo to, co jsem napsal hned v první odpovědi.
Nie v prvej odpovedi si napisal ze mam v biose skontrolovať porty AGP/PCI/PCIE

Back
Nahoře