Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

A kdo se bavil o texturách? Já narážím na tu jejich zbytečnou hádku, urážení jeden druhého a navážení se do rodiny...
Holt nemohou být dva kohouti na jednom smetišti, pak to takhle dopadá. Ideální řešení je oba zastřelit a sežrat, pak bude klid... :)
Hele, já jsem docela tolerantní člověk. Kdo mne zná osobně, tak ví. Jednu vadu co se nenosí mám a to upřímnost a že řeknu co si myslím. Netvrdím, že mám vždy pravdu. Ale promiň, přečti si celý ten "Nebelův" Pastrňákův výlev. Já jsem fakt útočit nezačal a mmj. jsem si se Zbyňkem normmálně psal přes SZ. A já se opravdu nenechám od nějakého hejska bezdůvodně urážet. A věř, že jsem se držel hodně dlouhl, těch výpadů od něj tu bylo víc a já je ignotoval. A ještě, ač jsem moc dobře věděl o koho jde, uvolil jsem se k testům, s tím, že se po letech srovnal. Bohužel, lidi se asi nemění. A i u testu s editorem jsem byl ochotný poradit, když mám s MSTS editorem zkušenosti a tam to taky začalo pastrňáckiu reakcí a tím jsem s jakoukoliv komunikací skončil, až do včera, kdy přišel jeho výpad a tam pohár přetekl.

A jen doufám, že mu zas vyprší BAN a vše začne nanovo. Tohle se tu totiž opakuje dokola, jak kolovrat.

Tak jen aby jste věděli, co je to za psychopata a navíc, jak si krásně vymýšlí, poněvač jsem se tímto debilem nikdy v životě nesetkal osobně, ani jej neznám, jen tu z fóra ale tohle neustále osočování a špinění mne fakt začíná srát. A je to přesně psané, jak přes kopírák furt dokola.

Milý Patrňáku, klidně zveřejni co cheš, poněvač jestli neco takového zveřejníš, je to podvrh a počítej s tím, že tohle by ty zmetku bez oezvy nezůstalo. A moc dobře vím, co se dá dělat s AI. A tohle přesně co předvádíš je internetový stalking! Takhle to @Zbyněk Šemora vypadá, ne, že ti někdo dává smajlíky, ale že tě někdo začne lživě obviňovat a vymýšlet si nějaké fámy na tvoji ososbu. :)

Takže Jane Pastrňáku, klidně si dělej co chceš, já se tvojich keců a výhůžek fakt neleknu a jen doufám, že ty už se sem pod slavným nickem Alois Nebel nevrátíš.

Takhle kominikue největší inetrnetový dobytek všech dob! A opravdu asi nemocný psychopat.
forum.jpg

Dane, ty jsi neměl dávat do hlášení chyb mé trati ty fototextury. Dobře víš, že s tím nic dělat nejde, tedy kromě možnosti, že se někdo do konce života upíše profesionálně těch 1100 textur přemalovávat za pomoci placené umělé inteligence. Ručně to pěkně nedomaluješ, to už někdo zkoušel a navíc to pak už nebude těch obrovských 50 MB/textura, ale nabalí se ti to na dvojnásobek. Na tohle malování do textur upozorňoval a varoval na slezině Ricar_cz

Takto jsi vyvolal tuto bouři, polínko přiložil Nebulus, do toho ten stalker Haha na každou mou odezvu a skončilo to úplně jinde. Zbytečně.

Back
Nahoře