Pánové myslím tím i dobrodince celkem jsem to asi pochopil a už se daří akorát co asi mám špatně bude ten zápis viz obr.Když jsem v TRSE zkonroloval jestl tam ten posrnej pukl je tak tam už není jako předtím ale objevil se mi tam broken CD703 ale ten nemám ale od pikku tam nějaké 703045 mám ale nevím jak to teda zapsat??Moc ,moc moc díky tobě za vyčerpávající vysvětlení taky jsi už asi pochopil že v tomhle bohužel žádný genius nejsem.Zbyňda i Dan se taky snaží seč jim síly a trpělivost stačí ale jaksi se nechtěli srát mi to takhle vysvětlit což se jim nedivím oni pořád počítají že jsem tady už asi 8 let tak bych to mohl ovládat ale jak jsem napsal už dřív jsem ale dloooooooooooouho jsem tu nechodil nehrál a navíc ani neměl pořádný PC já se tu přihlásil v době dy frčelo jen MSTS a OR bylo v plenkách.No pak se mne ujal Zdenda a dost mne naučil ale ne úplně všechno už chudák nestačil bohužel.Takže teď si musím už pomáhat jak se dá.Pomalu jdu na to no a když tak se uvidí.Tu už ani tak nejde o tu akt. ale taky bych rád udělal v těhle věcech nějaký krok dopředu a ne se pořád jak dylina vyptávat.Ještě jednou moc díky a nejen tobě samozřejmě i Danovi a Zbyňďovi