DPS - Digitální pracoviště strojvůdce

Nezlobte se na mě, ale pokud ani nevíte, že nezapínáte aktivitu, ale timetable a začněte mi psát, že vám to nefunguje, tak to už není můj problém. Na webu je manuál a není tam jen tak. Stačí se do něho podívat a vše potřebné tam určitě najdete.

Od toho je fórum aby se každý mohl zeptat nemyslíte? Nemusíš hned dělat z každého blbce. Pak se nedivím že se raději nikdo na nic neptá aby nedostal náhodou sprchu

Nezlobte se na mě, ale pokud ani nevíte, že nezapínáte aktivitu, ale timetable a začněte mi psát, že vám to nefunguje, tak to už není můj problém. Na webu je manuál a není tam jen tak. Stačí se do něho podívat a vše potřebné tam určitě najdete.
Dnešní generace readme nečte. Buď použije rovnou uměláka nebo se rovnou někde zeptá na sítích..

Od toho je fórum aby se každý mohl zeptat nemyslíte? Nemusíš hned dělat z každého blbce. Pak se nedivím že se raději nikdo na nic neptá aby nedostal náhodou sprchu
Já nikomu sprchu nedávám a je správné, že se člověk zeptá, ale pokud mi tady někdo dva dny po sobě píše, že mu při spuštění aktivity nejde jízdní řád a přitom spouští timetable, tak to už není dotaz, ale spíš to, že ani neví co dělá. Manuály nebo README se píše právě proto, aby se minimalizovali dotazy tohoto typu.

Já nikomu sprchu nedávám a je správné, že se člověk zeptá, ale pokud mi tady někdo dva dny po sobě píše, že mu při spuštění aktivity nejde jízdní řád a přitom spouští timetable, tak to už není dotaz, ale spíš to, že ani neví co dělá. Manuály nebo README se píše právě proto, aby se minimalizovali dotazy tohoto typu.
Mě například jízdní řád jde a dělám vše podle návodu ale když aktivitu uložím a spustím znovu začínám od začátku

V manuálu DPS se píše:

Uložit službu

Tlačítko Uložit službu uloží aktuálně vybranou službu.

Z bezpečnostních důvodů je ukládání možné pouze v případě, že vlak stojí.

DPS neví, že jste hru uložili, protože jde o externí program.
DPS umí pouze poznat, že má hlavní okno RunActivity.exe a sám se zapne.

Opět je to v manuálu:

Automatické spuštění DPS

Umožňuje automatické spuštění programu po přihlášení do systému Windows. DPS

následně běží na pozadí a čeká na spuštění Open Rails CZ/SK.

Back
Nahoře