OR CZ/SK - Jak a co...

ML636

Průvodčí
Snad jsem otázku nasměroval nejlépe, kam to šlo, ale... Mám problém se zvuky v packu 810. Tiká jenom Hasler a syčí BS2. Neslyším motor, houkačku, převodovku atd. Co je záhada: Zvuky pro pack 810 fungují jen se starým trainsetem!

Vše, co je předepsáno u nové instalace ORCZ/SK jsem instaloval. Udělal jsem to už dříve, když jsem chtěl mít čistý trainset a zvuky 810 taky nešly za boha rozchodit. Tak jsem se vrátil k původnímu. Teď jsem udělal čistou instalaci Trainsetu také a už to tak nechám, budu tam mít jen stroje, které 100% jdou v CZ/SK verzi a které jsou potřeba.
Co je tedy jinak? Všechny common, všechny engy, složky jsou stejné. A řekl bych, že ty zvuky jsou nové, chovají se u různých verzí tak, jak popisuje readme packu 810. Takže nejede nový pack na staré zvuky. Jede nový pack, s novými zvuky, ale jen na starém trainsetu. :rolleyes: Co jsem s odstupem cca 1 roku udělal 2x stejně špatně, když vše ostatní při stejném postupu je funkční napoprvé?:(

Máš sndMlok od Jacka? ;)
Mloka mám, teď se mi automaticky propsal i do nového Trainsetu. Jsou v něm soubory pro 842, 843 a několik dalších jako písek, píšťala apod.

Mám i složky snd_M152 a snd_810IH, zběžnou kontrolou ORCZ/SK engy na ně v zápisech odkazují. Fakt nevím, už tehdy jsem to projížděl docela dlouhou dobu, nechce se mi vracet starý trainset. To bude nějaká prkotina. :rolleyes:
Stejně jako mi na Mirelu u 350 nenaskočila v rychlostním řádku celá 1, ale jen její tenký odřezek. Tyhlety věci mezi nebem a zemí mě na tom štvou.:confused:

Tak já už fakt nevím, kruci nál donimetr krucajs element, tohle není vlákno k řešení problémů, ale návody do ORCZ!

I já zde pročítám návody k tvorbě a přehrabuji se těmito přísměvky. :mad:

Back
Nahoře