Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tvl... On si nedá pokoj...Kdo z nás se na to dívá z takové výšky? Simulátor vrtulníků?
A kdyby jsi byl znalý právě stařičkého MSTS, tak vrtulník byl součástí nějakého addonu., takže ano, dalo se létat nad tratí. Ještě byla loď a v jedné zahraniční trati i pozemní lanovka.Kdo z nás se na to dívá z takové výšky? Simulátor vrtulníků?
Ty víš dobře, jak to myslím. Není třeba nám tady neustále ukazovat letecké snímky z Google map nebo z Mapy.cz. To si můžeme prohlídnout i bez simu. Mnohem názornější, užitečnější a praktičtější by bylo ukazovat obrázky z pohledu fíry (aspoň si myslím, omlouvám se).A kdyby jsi byl znalý právě stařičkého MSTS, tak vrtulník byl součástí nějakého addonu., takže ano, dalo se létat nad tratí. Ještě byla loď a v jedné zahraniční trati i pozemní lanovka.![]()
Do Bylnice jezdíval z Prahy jen páteční "Moravan", ale z Brna do Trenčianské Teplé jezdívaly 3 páry rychlíků denně. Později se ten noční změnil na vlak spěšný. A dokonce ještě v první polovině 70. let jezdil někdy ráno před 8 hodinou motorový rychlík (řazení najdete na "vagonWebˇ" pod číslem myslím 725/726, který pokračoval přes Trenčín, Bánovce nad Bebravou, Topolčany a Nitru až do Nových Zámků, která je téměř celá v projektu trati "Trenčín - Nitra", který už delší dobu obohacuje rodinu tratí MSTS/OR. Poslední kousek ze Šuran musíte po trati ze Zvolena.A když už mám Vláru až do Újezdce, tak proč jí nedokončit komplet? Do Bylnice jezdily rychlíky z Prahy.
Tím jsem v práci jezdíval když mi to vyšlo na pátek z práce domů na Moravu. Z Prahy do Brna skoro nikde nezastavoval.Do Bylnice jezdíval z Prahy jen páteční "Moravan"
Jednak nejsou žádné podklady a také nejsem například Rus, abych měl přístup na googlemapy do her, které jsou pro EU zakázané. Ty co používám jsou za hranicemi rozmazané.A proto, nestálo by za zvážení to protáhnout do T.Teplé?