Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

A kdyby jsi byl znalý právě stařičkého MSTS, tak vrtulník byl součástí nějakého addonu., takže ano, dalo se létat nad tratí. Ještě byla loď a v jedné zahraniční trati i pozemní lanovka. :-)
Ty víš dobře, jak to myslím. Není třeba nám tady neustále ukazovat letecké snímky z Google map nebo z Mapy.cz. To si můžeme prohlídnout i bez simu. Mnohem názornější, užitečnější a praktičtější by bylo ukazovat obrázky z pohledu fíry (aspoň si myslím, omlouvám se).

Hele Ali. Ty obrázky sem dávám jen pro inteligentní lidi, kteří pochopili, proč mám tento stavební postup. Kdyby jsi měl trochu rozumu a představivosti, tak by jsi tak hloupě nereagoval.
Pro méně chápavé znovu. Když se přidává nějaký traťový projekt, kdy jsou dané pevné body mezi které se musí vejít a mnohé jsou mimo GPS, tak se musí udělat pokládka kolejí najednou, protože finální práce by se musely bourat, kdyby to někde nevycházelo. A když už mám Vláru až do Újezdce, tak proč jí nedokončit komplet? Do Bylnice jezdily rychlíky z Prahy.
A jestli jsi nepochopil rozdíl mezi mapami na google a mapy.com a to co jsem prezentoval. Tak pro méně chápavé. Na mapy na internetu se můžeš dívat jak chceš, ale máš nulovou naději, že se tudy svezeš ve hře Openrails. Naopak na vygenerovaném terénu s nataženými mapami máš 99% naději, že se tam ve hře Openrails svezeš. I s reálnými sklony. Bohužel, poloměry oblouků dostupné nejsou, mám jen sklony, ale ty poloměry se práve dají vydedukovat z těch leteckých map. To jedno procento je, že se může stát cokoli, co mi v pokládce kolejí zabrání. Ale Ali to určitě nebude. :) Ten maximálně umí urážet svého Boha. :) Jak jsi mne nedávno nazval. :)

A když už mám Vláru až do Újezdce, tak proč jí nedokončit komplet? Do Bylnice jezdily rychlíky z Prahy.
Do Bylnice jezdíval z Prahy jen páteční "Moravan", ale z Brna do Trenčianské Teplé jezdívaly 3 páry rychlíků denně. Později se ten noční změnil na vlak spěšný. A dokonce ještě v první polovině 70. let jezdil někdy ráno před 8 hodinou motorový rychlík (řazení najdete na "vagonWebˇ" pod číslem myslím 725/726, který pokračoval přes Trenčín, Bánovce nad Bebravou, Topolčany a Nitru až do Nových Zámků, která je téměř celá v projektu trati "Trenčín - Nitra", který už delší dobu obohacuje rodinu tratí MSTS/OR. Poslední kousek ze Šuran musíte po trati ze Zvolena.
A proto, nestálo by za zvážení to protáhnout do T.Teplé? Navíc poslední asi 3 stanice a T.Teplá jsou v projektu vytvořeny i s myslím s originálními modely těchto nádraží.

Do Bylnice jezdíval z Prahy jen páteční "Moravan"
Tím jsem v práci jezdíval když mi to vyšlo na pátek z práce domů na Moravu. Z Prahy do Brna skoro nikde nezastavoval.
A proto, nestálo by za zvážení to protáhnout do T.Teplé?
Jednak nejsou žádné podklady a také nejsem například Rus, abych měl přístup na googlemapy do her, které jsou pro EU zakázané. Ty co používám jsou za hranicemi rozmazané.
Ale i tak, myslíš, to co jsem vygeneroval zvládnu jen tak dokončit?

Back
Nahoře