MsTS Bratislava 1973?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Duco
  • Datum začátku Datum začátku

Duco

Začátečník
Dobrý deň,
Na Pikkuvoej stránke sa k modelom električiek T3 píše o nejakej trati Bratislava 1973. Čo to je zač? Ja som sa o tom nikde inde nedočítal a ani som nič nenašiel, to bol nejaký nedokončený projekt alebo navždy stratená trať?
Ďakujem za odpovede,
Duco

Naposled editoval moderátor:
Já jsem to po Pepkovi zdědil,
udělaly jsme celodenní timetable na linky č. 1,3 a 7.
Jezdí tam tramvaje T3.
Další linky bohužel nejsou krajinově dodělané.
trať a timetable můžu nabídnout,ale tramvaje
kvůli licenci ne.

Jezdí tam tramvaje T3.
kvůli licenci ne.
Ta úzká bratislavská K2 není ke stažení u mě? By se k tomu dala přihodit. Anebo kdyby někdo trochu tu Pepkovu trať vytunil ať to vypadá k světu i dneska. A snad by se našla nějaká T2, ale tam by asi byl problém s licencí opravdu.
Edit: tak K2 je ke stažení jen na 1435mm, ale někde jsem určitě měl i tu bratislavskou. @pepah ty ji nemáš?

Jezdí tam tramvaje T3.
kvůli licenci ne.
Tak o tejto trati počujem prvykrat, bola by možnost ju niekde stiahnut aj s timetable ? Dik za odpoved...

Chcel by som sa ešte spytat, ze odkial pochadzaju modely električiek použitých v trati ? Vopred dakujem....

Trochu nesedí sběrače na trolej, modely jsou staré a ve zbarvení pražském či brněnském, ale to je vcelku jedno - zdrojáky bohužel nemám. Šlo by to tak upravit jen texturově, jinak asi ne. Ta T2 je nějakýho rusáka, takže to je spíš jen takový soukromý technologický vzorek pro testy.
Open Rails NewYear MG 2026-08-26 04-16-28.jpg
Open Rails NewYear MG 2026-08-26 04-13-51.jpg
Open Rails NewYear MG 2026-08-26 04-12-33.jpg

Ta T2 by se šikla jak .... Ty mi to děláš naschvál... :) Už jen třeba na vozy ze Smíchova, pro Ostravu, i tu Bratislavu. Já ani nevěděl, že nějaká T2 existuje, vždy to byl skin na PCC.

Ta T2 by se šikla jak .... Ty mi to děláš naschvál... :) Už jen třeba na vozy ze Smíchova, pro Ostravu, i tu Bratislavu. Já ani nevěděl, že nějaká T2 existuje, vždy to byl skin na PCC.
To je nějaký bastl od rusáka. Ale stejně nemám zdroják a autora si nevybavím. Ani cestu, jakou se to ke mě dostalo. Ale kdyby byla nálada a chuť, tak když někdo udělá skiny na tu K2 a T3, mohly by být alespoň tyhle dvě. Bohužel, jsou to vozidla s novějšími světly a blinkry a s několika chybami, ale o zdrojáky (jako o mnoho dalších) jsem přišel, takže není možnost model předělat úplně. Jen skin. By stejně asi stačil.
Rača. Ovšem tam by asi měla být spíš T3.
Open Rails 2026-08-26 01-23-51.jpg

Jedna taková profesionálně deformační. :) Tam přece nemá být trolej s nosným lanem, ne? A výložníky nesedí k drátům. :) Já v tv a výložnících ležím už několik dní a když narazím na tohle, okamžitě opravuji. Nevšímat si mě. Já už jsem dnes zkrátka na nesedící výložníky už vykoukanej a kde je to mimo, okamžitě mne to praští do očí.

Jedna taková profesionálně deformační. :) Tam přece nemá být trolej s nosným lanem, ne? A výložníky nesedí k drátům. :) Já v tv a výložnících ležím už několik dní a když narazím na tohle, okamžitě opravuji. Nevšímat si mě. Já už jsem dnes zkrátka na nesedící výložníky už vykoukanej a kde je to mimo, okamžitě mne to praští do očí.
Jasně, ale to bych musel zaškrtnout v menu „trolej bez nosného lana“ nebo naopak odškrtnout v menu „trolej s nosným lanem“. Navíc v trati nastavit jinou výšku troleje, to je na mě příliš sofistikovaný problém a myslím si, že v téhle trati je to asi jeden z těch menších problémů.

Back
Nahoře