Open Rails - galerie obrázků a videí

Jirko, bezva. ;) :) Ovšem riskuješ, že tě Lojzek znectí, prohlásí, že už to má vyřešené dávno a daleko elegantněji a začne se vtírat.
Ale kdo by se na něj ...
Bohužel nemám... ani AI neumí poradit... jen napíše, že je Icik KOKOT a mám si počkat až to udělá a pak to mám vytahnout přes ILSpy, tak čekám a těším se jak malý kluk :-D

@Icik jen je škoda, že i když teď to třeba dáš do kódu jako přípravu a ještě se to nikde nevolá nebo to potřebuje k sobě pomocné dll které to ještě nemá, rak to v ILSpy neuvidím :-( Prosím, vydej ro co nejdříve moc moc prosím, fňuk, fňuk :-(

Bohužel nemám... ani AI neumí poradit... jen napíše, že je Icik KOKOT a mám si počkat až to udělá a pak to mám vytahnout přes ILSpy, tak čekám a těším se jak malý kluk :-D
Bože ty seš ale vůl...
Asi tě to baví. Víš cos už projebal času nadáváním jiným autorům jen za poslední dny? Tušíš, kde za tu dobu mohl bejt slavnej TSRE-Cz a co drátů mohl Zbyněk zatím ohnout?
Krajně nezodpovědné. :(

Bože ty seš ale vůl...
Asi tě to baví. Víš cos už projebal času nadáváním jiným autorům jen za poslední dny? Tušíš, kde za tu dobu mohl bejt slavnej TSRE-Cz a co drátů mohl Zbyněk zatím ohnout?
Krajně nezodpovědné. :(
No vidíš a já teď převádím Editor aktivit do ofika OR :-) Mrzuté, že? Místo těch vašich konspiračních teorii si vemte kód, AI a tvořte, když je to taaaaaaaak strašně jednoduché :-D

Jo vlastně... já ti psal o těch trojúhelnících, že? Ty, které jsou nahoru se zasypávají :-D Ale nějak ti to odstává a určitě sníh na střeše nevypadá jako když trháš papír. Zase AI? :-D A co ten vrchní reflektor? On svítí i přes zasněženou plochu? :-D
Jojo, ty trojúhelníky jsou teď moderní. V Okresním přeboru je taky řešili. Jarda Kužel je snídá !!!

Myslíš @Tygy tuhle od Pepíka Hnátka : „Dlouhé nakopávané balony, důraz v osobních soubojích, na žádný ťukes nemáte, jste dřeváci a proto taky hrajete okres. Neumíte si přihrát na metr a hrajete nějaký trojuhelníky jako Barcelona.“

Back
Nahoře