Vozidla VIAMONT

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kodl
  • Datum začátku Datum začátku

Kodl

Cestující
Ctěl bych požádat pokuť možno o všecny vytvořené modely nebo poradit kde jsou předem díky.

Co se týká motoráku a přivěšáku, počkejte, poslal jsem je upravené Zbyňkovi, ten je překontroluje a vydá společně s 810+010 společnosti Železná Ruda.

Dan J. napsal:
Zdravím, mám mot. vůz Viamont 810 205 ještě od Havla. Tak kdo chce pošlu. Dan

Já bych měl zájem,aby mi mohl jezdit na trase Trutnov hl.n.-Svoboda nad úpoi.Tam to provozuje viamont a jezdí tam řada 810 205.Lukáš

KimiR napsal:
Dan J. napsal:
Zdravím, mám mot. vůz Viamont 810 205 ještě od Havla. Tak kdo chce pošlu. Dan

Já bych měl zájem,aby mi mohl jezdit na trase Trutnov hl.n.-Svoboda nad úpoi.Tam to provozuje viamont a jezdí tam řada 810 205.Lukáš
KUA Kimi, kolikrát to budu opakovat - své exhibování typu pošli mi to, já to chci taky a jiné si nech na SZ nebo maily ...... děkuji za všechny členy fora.

A pak je tu jeste 720, ktereho Pikku zatim jeste neuvolnil...

Alorovec napsal:
A pak je tu jeste 720, ktereho Pikku zatim jeste neuvolnil...

Ono toho je víc. Kromě soupravy 810/010 samozřejmě i dvojice 704.5 a nějaké vagony, jenže se jedná o nevyladěná vozidla a proto se mi je nechce věšet na stránky. Hektor je v přípravě :eek: tak snad se ho dočkáme.

Naposled editoval moderátor:
Kodl napsal:
Někde jsem zaslech že VIAMONT by měl mít 753.7 víte měco o tom :?:

Lokomotivy 753.723 a 753.724 pro Viamont se připravují v ŽOS Zvolen. Dokumentaci k přestavbě poskytl ČMKS holding, který dodá i motorgenerátory Phoenix-Zeppelin. Termín dokončení obou lokomotiv by se měl kvapem blížit. 8)

Pikku napsal:
Kodl napsal:
Někde jsem zaslech že VIAMONT by měl mít 753.7 víte měco o tom :?:

Lokomotivy 753.723 a 753.724 pro Viamont se připravují v ŽOS Zvolen. Dokumentaci k přestavbě poskytl ČMKS holding, který dodá i motorgenerátory Phoenix-Zeppelin. Termín dokončení obou lokomotiv by se měl kvapem blížit. 8)
753 723 je už na území ČR, na 753 724 sa ešte pracuje.
http://www.railpage.net/modules/news/article.php?storyid=896

A Viamontu prodali stary brejlovce CD nebo ZSSK, a proc se to dela v ZOS Zvolen a ne u nas?

brejlovce prodaly ZSSK. ČMKS má zákaz vyrábět či rekonstruovat vozidla pro soukromé dopravce v ČR a tak se to provedlo ve Zvolenu. Jinak ten zákaz obejít nešlo.

A od koho ten zakaz maji, a kdo rekonstruuje viamontu kocoury a okd 752.6???

Alorovec napsal:
A od koho ten zakaz maji, a kdo rekonstruuje viamontu kocoury a okd 752.6???

ČMKS holding kdysi prodal OKDD lokomotivy původně zakoupené od ČD pro export do Itálie a bylo z toho docela pozdvižení. Takže tohle je možná méně problematické řešení. A navíc byly zřejmě práce provedené v ŽOS Zvolen levnější než kdyby byly prováděny v Česku. Ještěže v MSTS nás podobné trable netrápí a konkurenci vítáme pro větší pestrost provozu 8) .

A hlavně ČD se nezmohnout na to ve vetsi mire rekonstruovat svoje stary brejlovce na 755...vypada to na maximalne 10 stroju v nasledujicich 5-ti letech

Back
Nahoře