Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nikoliv, je to dělané jako vozidlo, aby to šlo posadit kamkoliv ( na vyloučenou kolej ). Autor to vymyslel šikovně.zsr napsal:Taky mi neni jasne to kolejove pole - to je prece objekt k trati, nikliv do aktivity. Jak se to pole vyvolava?
ZSR
Tam je to pro stavitele tratí jako statický objekt a druhé jsou pro aktivity s výlukou jako vozidlo. Někdo to přece v aktivitě takto použil ..., bylo to už hóóódně dávno, co jsem to viděl.zsr napsal:Hmm, ale proc se zapisuje do ref souboru a dava do adresare shapes/textures?
Tomachek napsal:Aktivity pro tuto trať tvořím proto, že se mi velmi líbí, ne proto, že bych k ní měl ze svého bydliště blízko, proto prosím omluvte, že vozy odstavené ve stanicích a řazení nákladních vlaků asi neodpovídá realitě.
Robert Schindler napsal:Ještě k použitým vozům - na svém webu máte uvedenu lokomotivu 749 106, která má být na stránkách http://www.msts-trat240.cz/index.php (regostzraci mám). Tam ale není...