Aktivity Tomachek

Šnek napsal:
Jenom škoda cestujících ve vlaku,musí jim být strašná zima.

Aj, to se mi povedl pěkný kiks s tou 751 :eek:. To je vidět, kdo je z branže a kdo ne. Asi bych se měl se svým čistě humanitním vzděláním držet daleko od mašiny, jinak ještě budu muset někomu hradit nemocenskou (nebo aspoň horký párek a litr čaje s rumem) :wink:. Díky za upozornění.

Naposled editoval moderátor:
Tak ten litr čaje s rumem si myslím by byla dostatečná útěcha.Jinak aktivita perfektní.

Všechny zdravím! Měl bych prosbičku. Zrovna se pouštím do nové aktivity R 673 Praha - HB - Brno. Ze želpage vím, že soupravový vlak pro tento rychlík přijíždí na hl.n. ze Smíchova přes Vršovice. Nevíte někdo, jak se to ve skutečnosti děje? Mně napadají tři možnosti (přepřahání ve Vršovicích a na hl.n. - asi hloupost, sunutí z Vršovic na hl.n. a použítí dvou lokomotiv), ale chtěl bych to v aktivitě udělat podle reálné praxe. Předem děkuji.

Když čekám na Albertově na tramvaj, tak vídám soupravy brněnských rychlíků ve složení žehlička+souprava+eso. Je tedy možné, že ze Smíchova jede vlak do Vršovic s žehličkou v čele a esem v závěsu, ve Vrškách se žehle odpojí a na hlavní pokračuje souprava s esem v čele. Možná je to tak, možná ne.

Kank napsal:
Když čekám na Albertově na tramvaj, tak vídám soupravy brněnských rychlíků ve složení žehlička+souprava+eso. Je tedy možné, že ze Smíchova jede vlak do Vršovic s žehličkou v čele a esem v závěsu, ve Vrškách se žehle odpojí a na hlavní pokračuje souprava s esem v čele. Možná je to tak, možná ne.
Děkuji Ti, Kanku. Možné to je, ale připadá mi to nelogické, protože by pak museli na hlavním posunovat - vlak pak jede do Brna přes Vršovice. Nu což, nevadí, v pět ráno se asi do Vršovic nepojedu podívat :D, tak pokud nikdo nebude vědět jistě, přidržím se toho, co říkáš, jen tu žehli a eso prohodím:idea:.

Ke stažení je má nová aktivita R 673 pro BP 82. Budu rád, když mi sem napíšete, jak se Vám líbila, a samozřejmě se ozvěte, pokud narazíte na nějaký problém. Předem děkuji.

Dostal jsem SZ dotaz na CD_B2. Měl jsem za to, že je v TBP 7, ale pokud není, najdete ho u Kanka v sekci Skiny MSTS (B s rezavou střechou)

Vynikající aktivita.Smekám před tebou klobouk chlape.Čekal jsem sice více zápletek, ale i tak to nemá chybu.

Postřehy k aktivitě R 673:
V KH a Přibyslavi mi ujely odstavené vozy přímo před nosem :( (V KH načas v Přib. + 2:45 min oproti JŘ)
Supr zážitek v Poříčanech na Pečeckém zhlaví, když jsem se řítil proti protijedoucímu R 604 a na poslední chvíli každý z nás "uhnul" na jinou kolej.
Celkově moc pěkná aktivita s přiměřeným množstvím zápletek a solidním trafikem.

Děkuji Vám za ohlasy. V Kutné Hoře jsem udělal chybu, omlouvám se, nevím, jak jsem to mohl přehlédnout. V Přibyslavi jsem při testování byl bez zpoždění, ale asi si budu muset sehnat nějaké testery, abych těmto nedostatkům předešel. Doufám, že to nepokazilo dojem z celé aktivity. Právě jsem zmíněné chyby opravil a odeslal Petrovi na bahnworld.

Aktivita R 673 super, akorát mě také ujely vozy v KH, v Přibyslavi jsem si toho nevšiml ale zde jsem byl téměř načas. Ještě by se dala přidat jedna zápletka těsně před koncem, protože od odjezdu z Tišnova už je to jenom jízda a zastavování ve stanicích. Z Kr.Pole jsem vyrážel asi o 1 minutu dřív.

Zápletkou by mohlo být např. jízda na blok za osobákem Rájec - Brno (příj. do Židenic 9:26 odj. 9:27?, příjezd na hlavní v 9:31). Mělo by to u rychlejších hráčů vyjít na zastavení v Židenicích, neboť já jsem jel celkem na pohodu a měl jsem průjezd 9:27 v Maloměřicích.

Aktivita je jinak naprosto super :-)

Jenom aby dispečeři neřvali kvůli špatnýmu sledu vlaků Os před rychlík,ale jinak pro zpestření jsem určitě pro.

Šnek napsal:
Jenom aby dispečeři neřvali kvůli špatnýmu sledu vlaků Os před rychlík,ale jinak pro zpestření jsem určitě pro.

Rychlík má na hl.n. příjezd v 9:34.

Os má příjezd dle JŘ na hlavní v 9:31, R v 9:34. Dispečeři budou možná řvát ale spíš nadávky na Senu, ale 3 minuty násled je myslím i v Brně v pohodě.

Já si také myslím, že by to tak mohlo proběhnout i ve skutečnosti. Nicméně mi připadá, že by nemělo cenu, abych teď, když už si ji asi moc lidí nově nestáhne, aktivitu předělával. Vaše připomínky mě spíš inspirovaly k rozhodnutí, že bych své příští aktivity rád nechal před zveřejněním několika lidmi otestovat.

Pokud by měl někdo zájem testovat mé aktivity, napište mi prosím soukromou zprávu.

Aktivity vytvářím jen příležitostně (letos pět za rok), testovali byste pochopitelně až finální verzi, kterou jsem sám už otestoval, a kromě kontroly by mě zajímal hlavně Váš názor na aktivitu jako takovou, realističnost odstavených vozů a různé návrhy na zpestření á la připomínka od Martana1484.

Back
Nahoře