Uložení hry

Ano tento problém má 3michal s Avalou. Jsem z toho taky vykulenej nikdy jsem to nezažil.

poison napsal:
Zdravím hráče, stalo se někdy někomu, že při pokusu o uložení vyskočí Úkol nelze uložit? Složky aktivit a savů jsou prázdné, tedy pouze se soubory jedné úlohy.

Ano stalo, když jsem omylem použil do traffic vozů servis2 místo servis1.
Dan

Jo a málem bych zapoměl, může to dělat i když uložíš soupravu bez servisu jako traffic, nebo prostě MSTS není schopen se soupravou pohnout.

Tak ani jedno jsem nenalezl, vše jak má být, jen jeden con měl srv1 na konci, šoupnul jsem jej na začátek a vše beze změny, nějaké další rady :)

poison napsal:
Tak ani jedno jsem nenalezl, vše jak má být, jen jeden con měl srv1 na konci, šoupnul jsem jej na začátek a vše beze změny, nějaké další rady :)
Tak pak netuším, něco se asi MSTS nelíbí, jinak servis1 dávám vždy na konec soupravy, poněvač když je na začátku, tak některým vozům svítí červená světla.
Dan

poison napsal:
Na červená světla mám servis4 :)
Ale zbytečně ti protáhne soupravu a zvedá FPS, jinak zkus následující.
1. Udělej si krátkou trasu, stačí jen v nějakém nádraží u peronu, v době kdy tam máš být v aktivitě co nejde uložit a samozřejmě zadej traffic z oné aktivity.
2. zkus uložit a pokud nejde, máš napůl vyhráno (poněvač pokud jde bude zjišťování větší pakárna).
3. Vždy v jednom z nádraží smaž všechny výchozí časy traffic a najeď do testovací miniaktivity a zkus uložit. Touto vylučovací metodou zjistíš, který traffic to dělá. MSTS neuloží, pokud máš v názvu, dvojtečku, háček a dál mne nic nenapadá.
Dan

Načtení uložené pozice

Ahoj chlapi, ještě se mi nic podobného nestalo, u jednoho modelu parní lokomotivy , zadal jsem si trať (i jiné tratě jsem zkoušel) a když jsem zadal typ té lokomotivy , byla tam už se soupravou, načetlo to v pohodě a vyjel jsem a vše bylo v pořádku, pak jsem si to postupně ukládal na stanicích, pak jsem ukončil hru a když jsem si chtěl jakoukoliv pozici znovu načíst, načetlo se, ale u vagónů chyběli kola a u té lokomotivy taky pár ty zadní ;):);):D i zvuky některé byly pryč např. houkačka, vypouštění páry apod. ale to jen při otevření uložené pozice a to jsem zkoušel několikrát, ale dělá mi to jen u téhle mašiny ... model z hlavy nevím kuknu doma ;) nestalo se to někomu něco podobného , díky Buffin ;) PS: omlouvám se, ale na Poradnu mě to nechce zavést, tak jsem to dal tady.

RE: Načtení uložené pozice

no nebyla tam u této tratě nebo konkrétní tratě žádná jiná uložená pozice (stará, předchozí), prostě první uložená pozice , já jak dojedu do konce tratě , tak pravidelně mažu ty pozice všechny :) co už nepotřebuji, tak pryč s tím , místo pro novou soupravu či vlak , takže to byla první pozice u obou tratí ... samozřejmě jsem zkusil lokošku parní od pikka co jsem si stáhl a vytvořil soupravu, uložil a znovu spustil a fungovalo to bez problému, ale i u jiných tartí a lokošek to funguje bez problémů jen u tohoto modelu, ten se asi nahrál už s tratí BP nebo 321 , teď nevím od kterého autora tratí ten model se soupravou nahrál ...

Když Ty píšeš tak obecně. Nevíme, co to je za lokomotivu a vozy, samo že to může být modely, zejména jedná-li se o hoodně historické (tím myslím hoodně dávno vytvořené) modely s předbinovskými engy a wagy. Někdy to dělá chybějící řádek udávající počet náprav. Z hlavy ale neznám jeho přesný tvar.

Ano napsal až dojdu dom písnu :) až teď jsem dorazil a je to lokomotiva CSD 423.232 a souprava k ní přiřazená se nazývá csd_423+5BiCi , ale říkám když ji vyberu k jízdě na jaké koliv trati vše je v pořádku a načtese s koly se všemi zvuky a jede to v poho a v průběhu tratě ukládám pozici F2 , ale jakmile hru skončím a pak se k ní vrátím a chci otevřít uloženou pozici na jakékoliv trati s touto mašinkou a soupravou se mi po načtení do hry objeví lokomotivy bez zadních kol , vozy úplně bez kol a zvuky nejdou ... tedy až po otevření uložené pozice.

Back
Nahoře