bob57_cz
Učitel češtiny
Odpověděl jsem i tady na foru a s podrobným popisem, ale protože ses cítil být ukřivděn a poškozen vydáním mojí opravy i s úpravou kabiny, tak jsem později příspěvek smazal. Doporučil jsem ti totéž, abys stáhnul chybnou verzi, ale tys tak neučinil !zsr napsal:Tak ted jsem to ozkousel v aktivite a vse mi funguje OK, jak jsem popsal.
Muzes Bobe57 prestat prosim publikovat svoje alternativy v case, kdyz na necem delam (zde 130) a prestat delat chaos? Nevim, co dalsiho si tam jeste poupravoval a stav, kdy neco delam ja a ty zacnes zaroven se mnou vypoustet alternativy, je jen matenim a plytvanim casu.
Ocenil bych, kdybys misto stinoveho ladeni radeji popsal ten problem, protoze uz jsi me jednou upozornoval na danou na situaci a ja te po testu poprosil o detailnejsi popis, protoze mi to fungovalo spravne uz tenkrat, ale tys mi neodpovedel a ted se zase rozcilujes se stejnym probleme tady. Cilem je pripadny problem vyresit ke spokojenosti vsech.
Predem diky ZSR
Moje úpravy kabiny jsi zapracoval do svého dalšího betabalíku, takže jsi dostal "na podnose" vše potřebné včetně mého opraveného eng.
Protože však zanášíš znovu chyby, na které jsi již byl mnou upozorněn a nechceš se domluvit na nějaké rozumné spolupráci, namísto úplného odladění pro final volíš cestu postupných betaverzí, nezbývá mi jiná cesta, jak podat uživatelům nastavení, které bude mít odstraněno vzpomínané chyby.
V žádném případě se tedy nejedná o "stinové ladeni ", ale o nápravu chyb. Uživatel tak má aspoň možnost si vybrat, které chování mu bude vyhovovat.
( Cilem je pripadny problem vyresit ke spokojenosti vsech.).
( Tvůj přisprostlý nepochopitelný mail snad zveřejňovat nemusím.)