Ladeni 130

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna zsr
  • Datum začátku Datum začátku
Ano, totéž potvrzuji u právě testované vyladěné 150. Zatímco u této loko dochází z proudu cca 900A k prvnímu poklesu při cca 10km/hod, v poslední verzi již při 1,3km/hod.

Tak jsem vyzkousel cd_130 jaky je v tom rozdil pred binem a po a zjistil jsem ze DieselEngineSpeedOfMaxTractiveEffort se musi z 0mph zmenit na 3,7mph a odpovida to predeslemu nastaveni. Samozrejme se musi zjistit co udelal bin ze se na polovinu zmensilo nastaveni.

122 030-0 napsal:
Tak jsem vyzkousel cd_130 jaky je v tom rozdil pred binem a po a zjistil jsem ze DieselEngineSpeedOfMaxTractiveEffort se musi z 0mph zmenit na 3,7mph a odpovida to predeslemu nastaveni. Samozrejme se musi zjistit co udelal bin ze se na polovinu zmensilo nastaveni.
Není tenhle monitor náhodou na nastavování dieslů a ne elektrik?Podívej se do engu,zda tam máš položku Type ( Electric ).

Petr Novák napsal:
122 030-0 napsal:
Není tenhle monitor náhodou na nastavování dieslů a ne elektrik?Podívej se do engu,zda tam máš položku Type ( Electric ).
Ano opravdu v engu 130.xxx je tato polozka.

Ač to zní divně, patří tento parametr k elektrikám. U dieselů ani nefunguje, otestováno při ladění Bert.
Měnit tuto hodnotu u loko 130 nemá smysl, protože chyba je způsobena Binem a předpokládám, že bude odstraněna (tak jako již dříve např. problém s adhezí). Takto akorát může vzniknout nevěstinec ve verzích engů. :!:

Back
Nahoře