Aktivity JM

Miran napsal:
To Martens
Kdo je Jiří Maxa mi bylo jasné po přečtení několika jeho prvních vět v prvních příspěvcích. Nemám možnost si porovnat IP adresy, ale jako se pozná kdokoliv kdo tady byl na fóru pod několika identitami (viz kauza David Kodet alias Jan Květ, ale ten se k tomu veřejně přiznal a omluvil se), tak tohle bylo nad slunce jasnější. No nic, necháme toho, jen doufám že tento staronový uživatel alespoň trochu zmoudřel, a nebude nás tady opět zavalovat spoustou nesmyslů jako dřív.
Howg, domluvil jsem......

Proto jsem si to ještě ověřoval, abych si byl 100% jistý ..... pokud se umoudřel, bude to jenom jeho plus .... pokud nee, tak má problém ....

OK. S pravdou ven, jsem to já ten nenáviděný Jiří, musel jsem si založit novou identitu,protože jsem si v profilu změnil email a tím pádem se můj účet z deaktivoval a tady dokonce byl ještě jeden člověk,který s tím má problémy.V mém starém a novém emailu nebyl aktivační link,tak jsem to vzdal a založil novou identitu.

Jinak jsme v novém roce a s novou identitou jsem zmoudřel. :P

Re: Nostalgická jízda

Martens napsal:
Pane Jiří, upřímně - jenom jsem nakouknul do Luhačovic a tolik první dojmy....všechny staniční koleje nacpané až po strop ..budiž, psal jste že to je fake jako test na to, co MSTS vydrží ..... a je to jenom můj subjektivní pocit, přece jenom s tím zaplněním stanic by troška střídmosti neuškodila ...... ale co je jako pěst na oko......řazení "historické soupravy" - vozy ČSD Bai a v čele ? 754....... tak to je opravdu perla této aktivity.....copak nemáme dost parních loko na to, aby už tam byla v originále? Co je na té soupravě historického?

Je to to samé, jako kdyby se udělala historická souprava s řadou 380 v čele a se šňůrkou Rybáků za ní.....

Ale pokud se to někomu líbí, tak proč ne.....

No já nevím,ale když mi bylo tak, kolik 10 roků jsem jel tenkrát, to bylo ještě za komunistů jsem jel z Bzence do Kyjova a ten krát jel Brejlovec a ty vozy BAI. Jinak co mám doma MSTS tak parní lokomotivy nepoužívám,neboť je tam složitější ovládání. Takže buď Diesel nebo elektrické hnací jednotky.

No fake a fikce to vlastně ani není,pokud bychom měli hovořit o jízdním řádu,ten jsem zjistil na internetu,fikce je spíše ta souprava složená v tomto osobním vlaku, ve skutečnosti jezdí motorové vozy 810 a i ten traffic je fikce.
A co se týče Luhačovic, i mne se zdá,že je příliš ucpán. Ale jak už jsem psal v Burze,je to jen Betaverze a mohu ji kdykoliv upravit do přijatelnější podoby.
Takže nyní se vrhám na AE a upravuji Luhačovice. Update bych mohl vydat o víkendu. :wink:

P.S. Komu se líbí způsob odjezdu v Kunovicích spolu s trafficem ?

Já když jezdil do Břeclavi na průmku, to byly osobáky.
S489.0 nebo S499.1 a za ní kromě klasických Da maďarské Bai, do toho stará Bai s kamny na uhlí, dále stará vyřazená první třída (jak modeluje Tax) a někdy ještě v kombinaci na konci vlaku jedno 4dílné patro. :lol:
Takovou sestavu udělat v MSTS, tak si budete myslet, že se dotyčný zbláznil, ale tak to opravdu jezdilo na osobácích Brno - Bratislava.

Zbyněk Šemora napsal:
Já když jezdil do Břeclavi na průmku, to byly osobáky.
S489.0 nebo S499.1 a za ní kromě klasických Da maďarské Bai, do toho stará Bai s kamny na uhlí, dále stará vyřazená první třída (jak modeluje Tax) a někdy ještě v kombinaci na konci vlaku jedno 4dílné patro. :lol:
Takovou sestavu udělat v MSTS, tak si budete myslet, že se dotyčný zbláznil, ale tak to opravdu jezdilo na osobácích Brno - Bratislava.

No jo, ale to byly normálně vypravené vlaky - Jiří dělal nostalgickou aktivitu.....ale pokud páry nechce dávat, protože jsou složité na ovládání, tak je to docela škoda.....takže navrhuji zrušit zavádějící pojem nostalgická aktivita.....

Mimochodem to složení - podobně jsem jezdil v pátek 15:30 ze Žiliny Os na Bohumín v 90.letech - 151 + 1xAB + 1xB + 1x Bpjo

Byl upraven consist, reverzní body byly upraveny případně posunuty,rovněž i traffic byl poupraven.Stále platí uložení aktivity před Kunovicemi a některé Loose Consist byly poupraveny.Pokud vám budou chybět některé consisty,není problém si je poupravit v ConBuilderu. Platí i nadále,že pokud nemáte vozy Btjo, nebo CSD Bpjo, není problém nahradit vozy Bmto,ale počet vagónu musí sedět s původním consistem.

VAROVÁNI !!!

Původní aktivitu si prostřednictvím programu Activity Mover přesuňte, a nebo rovnou odstranťe. Dále doporučuji před instalací update aktivity rovněž vymazat původní consisty s předponami JM_ jelikož došlo ke změně consistů. Až pak instalujte update aktivitu.

Případné problémy s aktivitou se obraťte zde nebo na můj email.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře