Model EDK 300

Lubomíre, to keď dokončíš, to bude fakt excelentný kúsok. Len je škoda, že to nemám kde nafotiť.

EDK 300

Taxi, model je hotov ve verzi eng i wag, ale vyčerpal jsem možnosti
nafocení, originál je dislokován v Brně-Maloměřicích.

Re: EDK 300

Lubomir napsal:

To si sa nevedel ohlásiť v sobotu alebo v nedeľu? Zobral by som si z domu foťák ...

Dráčik napsal:
Tax: U nás v depe hnije taký (presný rad neviem), ak bude náhodou vonku pokúsim sa.
Lubomir napsal:
Ono zas textúry by šli vyrobiť aj z toho, ktorý je na Rendezi, farby by zodpovedali. Nebolo by to nič nové pod slnkom, tak robím textúry tých mojích starín, nafotím "pravú" farbu z niečoho podobného a to sa potom lepí a strihá.

No, ale i bez originálních textur to je paráda. Svůj širák odhazuji v dál.....

Miran napsal:
No, ale i bez originálních textur to je paráda. Svůj širák odhazuji v dál.....
Mirane, aby táto tvoja veta bola presná, k tomu ti chýba najmenej 10 cm z nosa :wink:

Dobry den prajem. Gratulujem k tomu EDK-cku. Podla mna aj tieto textury su celkom v pohode aj ked nafotene je nafotene.

Nepomôžu textúry z EDK 750 ? Ten nafotený mám na komplet, stačí sa ozvať, je to z Mostného obvodu Bratislava, Miro šak pamatáš v Štúrove né?
Ale ináč trasiem autorovi pravicou.Takýto začiatočník, to už hej!

duuso napsal:
Nepomôžu textúry z EDK 750 ? Ten nafotený mám na komplet, stačí sa ozvať, je to z Mostného obvodu Bratislava, Miro šak pamatáš v Štúrove né?
Ale ináč trasiem autorovi pravicou.Takýto začiatočník, to už hej!
Dušane, ale Lubomír nie je žiadny začiatočník ... len ho nepoznáš pod jeho starším nickom, ktorý odložil do zabudnutia :wink: Akurátže ho nebudem roztrubovať po svete. Ak chce, prezradí ho on sám. Ale na druhej strane ak nechce, môže ten starší nick nechať v utajení. Každopádne si sa s jeho prácami kedysi dávnejšie celkom určite stretol.

Naposled editoval moderátor:
Starý nick

Ano, Lubomir a starý nick LUBOSAK, používaný s výhradním právem na bývalém webu Filipa Havla, kterého si dodnes moc vážím, je jedna a táž pod plachetkou osoba.

Add duuso:
Budu vděčný za každou fotku, spousta věcí celé typové řady EDK (dnes TAKRAF) je stejná.

Presne tak, opomenul som, prosím o prepáčenie, starý-dobrý Lubosák, som rád že si sa znova objavil-a to dosť prekvapujúcou formou, ale k veci:
Fotky EDK 750-29 Mostného obvodu Bratislava máš v úschovni,dúfam že pomôžem,nech sa darí.

EDK 300

Duuso,
k tobě míří můj velký dík za fotky,určitě z toho půjde řada věcí použít.
Omlouvat se rozhodně nemáš za co, zvrtal jsem to já při registraci.
Jinak nejen tobě, ale všem kolegům fandům přeji mnoho dobré zábavy s MSTS a úspěchů při tvorbě.

Zdravím vás všetkých. Až po prečítaní diskusie som si všimol, že v depe v Tr. Teplej je odstavený takýto kúsok a pohľadom vyzeral byť v dobrom stave. Pokiaľ je tu stále záujem o tie fotky, som k dispozícii,najskôr však v utorok.

EDK 300

Ano, zájem stále trvá, protože kvalitní fotky na originální textury EDK 300 stále chybí. Děkuji za nabídku, rád bych ji využil.

Lubomir napsal:
Duuso,
k tobě míří můj velký dík za fotky,určitě z toho půjde řada věcí použít.
Omlouvat se rozhodně nemáš za co, zvrtal jsem to já při registraci.
Jinak nejen tobě, ale všem kolegům fandům přeji mnoho dobré zábavy s MSTS a úspěchů při tvorbě.

Niet zač ďakovať, môžem-pomôžem.

Back
Nahoře