Model EDK 300

Asi ano, na EDK 750 mám dostatek technických podkladů i výborný fotomateriál od Duusa.
Problém je jako u všech kolegů jen čas.

Nehodláš modelovat EDK 10/2 247, stojí jako zauhlovací jeřáb v Lužné. Měl bych i nějaké foto.

Pokud bude jen trocha času, rád bych udělal i zauhlovák, výkresy a technické podklady mám, fotomateriálu poskrovnu. Pokud jsi ochoten se o fotomateriál podělit, bude velmi vděčný za každou fotku. Předem díky, Lubosák

Mna fascinuje ta trat a samotny screen. Skoda ze........ :eek: Velmi pekna robota.

Naposled editoval moderátor:
A je to tady. Model EDK300 je hotov a připraven ke stažení! Můžete si ho stáhnout na známé adrese http://msts.tommycz.net. Jako malou ochutnávku přikládám screen, pořízený Lubomirem na zastávce Doubravník. Za sebe můžu říct, nejlepší model pro MsTS.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts.tommycz.net/obr/pic/edk300forum.jpg

Model EDK 300 s doprovodným jeřábovým vozem Kbkk
Autor Lubomir

Ano, je to EDK 300 W, ale má jiné podvozky, jinou nástavbu i rameno, zkrátka je to na nový model. Podklady mám, s časem je to horší. Chtěl bych dokokončit EDK 80 a EDK 10. Pokud budeš ochotný se o fotky podělit, budu moc rád. Díky, Lubomir

Rád bych na tomto místě velmi poděkoval Jiřímu Polákovi za neocenitelnou pomoc při pořízení fotodokumentace originálu EDK 300,č.j.291
a jeřábového vozu Kbkk.

Funguje vám kabína v EDK? Mne to spadne s hláškou chyba train.exe pri pokuse prestúpiť z mašiny na žeriav. Serie ma to, hlavne preto, že som spravil takú provizórnu kabínu. Ale nefunguje mi ani tá "originálna"...

nebulus napsal:
Funguje vám kabína v EDK? Mne to spadne s hláškou chyba train.exe pri pokuse prestúpiť z mašiny na žeriav. Serie ma to, hlavne preto, že som spravil takú provizórnu kabínu. Ale nefunguje mi ani tá "originálna"...
Eng se musí vyladit,při spouštění mi hlásí že nelze najít sound/cab.přitom do kabiny se dostanu,ale když se chci podívat ven z kabiny tak mi MSTS spadne. :(

Dělá to i při pohledu 4, když se kamera pomocí Ctrl přesměřuje na jeřáb msts spadne.

Naposled editoval moderátor:
Udělal jsem provizorni kabinu v editoru,jen čelní pohled,ale msts mi spadne bez jakékoliv hlášky zpátky do vindowsu,mám správně odkazy na cabview v engu i v cvf.Musí se ještě něco přepisovat v souboru "s" nebo "sd" ?Díky

Ono už samotný model obsahuje celkom schopnú kabínu, ja som skúšal umiestniť pohľad "žeriavovodiča" :D do tejto kabíny, ale MSTS sa niečo nepáči. Predpokladám že to bude mať nejaký súvis so samotným modelom, kde je vlastným modelom iba podvozok a celý zvyšok žeriavu ( kde je aj kabína ) je freghtanim.

Back
Nahoře