Model EDK 300

Hmm, tak to smekám. Vypadá fakt moc pěkně. V Bohumíně jsme při prohlídce depa narazili v jedné z hal na ostravský zelený EDK 750. Něco je nafoceno na textury, ale není toho bohužel mnoho (nedostatek místa). Každopádně člověk ovládající dobře nějaký grafický program by z těchto fotek a stávajících texur modrého EDK mohl něco kloudného vytvořit. Kdyby byl zájem, mohu něco poslat.

Až vyráží dech, jak dokonalé jsou všechny Vaše modely, kolego.

Už jen dotáhnou do finále ty nehodové vozy, však? Ale já vím, čas

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Kanku,
dík za pochvalu, ale ještě je potřeba hodně úprav. Co se týká
ostravské 750, je krásná, já jsem si samozřejmě stáhl všechny fotky,
které byly z bohumínské sleziny k dispozici na netu. Nevím, zda existují ještě nějaké další, za každý materiál jsem vděčný.

Zdraví Lubomir

Lubomir: Mám další doma, pošlu v plném rozlišení. Případně můžu poslat origo *.RAW soubory pro uživetelské zpracování fotek.

Kank napsal:
Lubomir: Mám další doma, pošlu v plném rozlišení. Případně můžu poslat origo *.RAW soubory pro uživetelské zpracování fotek.

Tak to je úplně vynikající, stačí v .jpg.
Vznikla by i česká varianta, navíc v netradičním zbarvení.
Děkuji Kanku.

Lubomir napsal:
.... Co se týká
ostravské 750, je krásná, ...

Zdravím,
jestli se nepletu,tak zmíněný jeřáb je již ve stavu DKV Olomouc,PJ Bohumín.Do loňského prosince byl ale ve stavu DKV Ostrava a postával v areálu tamního depa i s celým nehodovým vlakem.V prosinci však Ostrava připadla Cargu a tak bylo třeba jeřáb i s celým nehodovým vlakem uklidit někam do depa ČD a.s.No a nejblíže byl Bohumín.Nápisy na jeřábu jsou ale stále poplatné době,kdy stál v DKV Ostrava.:D
Kdyby bylo třeba ještě něco nafotit,pokusil bych se o to tedy v Bohumíně.Jen nevím,zda by byly snímky pořízené v hale použitelné.Kankovu "fotodělu" se má zrcadlovka totiž nemůže rovnat.:D Občas jsem ale jeřáb zahlédl stát i venku,tak mohu zkusit číhat :cyclops: a pak i něco málo nafotit .:)

David

David Hájek napsal:
...zmíněný jeřáb je již ve stavu DKV Olomouc,PJ Bohumín...
David
Davide, Kank již nějaké fotky z bohumínské sleziny přislíbil (kromě
těch, co byly na netu).
Ale: každá fotka dobrá, zvláště detaily výložníku a to, co je
většinou schováno ve spodní části - vnitřky podvozků jeřábu, jejich pohony, spodek jeřábového vozu, rozmístění vzduchojemů, uchycení a detaily brzdového ústrojí a pod.
Jinak moc děkuji za nabídku a rád jí využiji.
Zdraví Lubomir

Lubomir napsal:
... .Jinak moc děkuji za nabídku a rád jí využiji.
Zdraví Lubomir

Nazdar Lubomíre,
už jsem se optal na patřičných místech,tak se snad něco nafotit podaří.:rolleyes:
Termíny ale samozřejmě slíbit nemohu. :D

David

Dokončený EDK 750 č.29 ZSR
Chtěl bych poprosit všechny kolegy, zda nemá někdo plánek jeřábu EDK 300 - 5 (TAKRAF). Děkuji
f97c8d67136759e73b6e6c789a373caf.jpg

duuso napsal:
Ani sa mi nechce veriť, že z tých fotiek si spravil toto, gratulujem.

Duuso, díky patří Tobě za dobré fotky.
Vždycky vypadají lépe kvalitní textury i na mizerném modelu,
než mizerné textury na kvalitním modelu.
Ještě dlužím Mulderovi slovenskou verzi EDK 300. Stejně jako ostatní neustále bojuji s časem a vzhledem ke svému věku už ho asi moc nemám.
Všechny kolegy zdraví Lubomir

Ahoj ,chtěl bych upozornit na chybu v engu:V parametru engine data EDK750 EDK750 nebyl nalezen řádek 16.Použit Convoi 1.5.S pozdravem latich

Zdravím pánové,
už to bude rok, co se mi naskytla další možnost nafotit kabinu pro EDK. Byly dnes k vidění celkem tři EDK 80, bohužel byly tak špatně rozmístěny, že se nedaly nafotit. Již po druhé jsem si ověřil, že fotit kabinu přes sklo bez polarizačního filtru je téměř nemožné. Nicméně kdyby někdo měl zájem vytvořit další statickou kabinu, fotky v maximálním rozlišení jsou u mne na HDD.

13959621.jpg

Vzhledem k množícím se případům ignorování licenčních podmínek některými "uživateli" bude ke dni 1.4.2010 ukončen free download modelů ze stránek lubomir.webnode.cz

Lubomir napsal:
Vzhledem k množícím se případům ignorování licenčních podmínek některými "uživateli" bude ke dni 1.4.2010 ukončen free download modelů ze stránek lubomir.webnode.cz
Zdravím, no to je "super". Takže kvůli někomu kdo poruší licenční podmínky to s prominutím odserem my oststní, kteří ti drží palce a tvé modely používají jako já ve všech aktivitách.:( A zase vyvstane problém se zahlcenou stchánkou na mém mejlu, v read me jsem četl a ony ty stránky nejedou. Lubomíre, prosím, zvaž své rozhodnutí, tím, že modelář zruší již vydaný free model, zkomplikuje tak práci aktivitářů, která je taky dost náročná, kteří onen model pro jeho krásu použijí právě ve veřejné aktivitě. Pirátství, nebo porušení licenčních podmínek, se dá zamezit i jiným způsobem, než potrestat i normální férové uživatele a tvůrce pro MSTS. Dej kupříkladu na stránky povinnou registraci a je klid.
S pozdravem a přáním hezkého dne. Dan.

Back
Nahoře