Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
Je to Metro na BIN???
Mám VISTU a MSTS mám spouštět jako správce nebo normálně.Je potřeba BIN?

Naposled editoval moderátor:
Pro Lukyna:MSTS bez Binu je jako televize bez obrazovky.Čímž chci říct že bez Binu v CS světě ti MSTS bude na nic.Bin stáhneš na stránce mstsbin.uktrainsim.com,mimoto je tam Regionova(vyžaduje Bin!) ;) ;).

tompex55 napsal:
už jsou nějaké nové informace ? o stavbě metra?

Nevíte kde je jindra. Po celém internetu ztichl a jeho web je fuč! A myslím si že metro na černý most se nestaví když nic neříká! :eek:

Naposled editoval moderátor:
To Pety:
Pláčeš dobře, ale na špatném hrobě. Zkus se zeptat na centrální evidenci obyvatelstva, nebo ho taky můžeš nahlásit na nejbližší služebně Policie ČR jako pohřešovaného.

Miran napsal:
To Pety:
Pláčeš dobře, ale na špatném hrobě. Zkus se zeptat na centrální evidenci obyvatelstva, nebo ho taky můžeš nahlásit na nejbližší služebně Policie ČR jako pohřešovaného.

Tak to zní on: Zemřel? Co zajel ho vlak? Nebo coo?

Pety napsal:
Miran napsal:
To Pety:

Tak to zní on: Zemřel? Co zajel ho vlak? Nebo coo?

To Pety:
Proč by měl zemřít? Já jsem Miranovu odpověď pochopil velice dobře. Myslíš, že je něčí povinnost oznamovet ukončení aktivní činnosti v MSTS? Tedy pokud onen autor projektu činnost ukončil. Lidi, uvědomte si jednu podstatnou věc. MSTS NENÍ ZÁVAZEK, je to pouze simulátor a koníček, kterému se člověk věnuje. Takže, pokud mne přestane tento simulátoe bavit, prostě skončím a hotovo. Budu se věnovat jiným věcěm, které jsou v životě důležitější. Poslední dobou se u některých příspěvků fakt "bavím". Hlavně u těch, "kolem trati to vypadá jinak než je v dané versi...." Jak si vůbec může stavitel tratě dovolit, neaktualizovat trať, když v daném místě postavili most a pokáceli 5 stromů, přeci tomu tak ve skutečnosti není.:D :D To už fakt někdy hraníčí s idiotismem, promiňte ono slovo, ale mně to tak někdy fakt přijde. Je to stále simulátor a kompromis je nezbytný. To by stavitelé nedělal nic jiného než překopávali tratě. Ale to už se dostávám mimo dotaz k metru Praha.
S přáním hezkého dne. Dan.

To Pety:
Proč by měl zemřít? Já jsem Miranovu odpověď pochopil velice dobře. Myslíš, že je něčí povinnost oznamovet ukončení aktivní činnosti v MSTS? Tedy pokud onen autor projektu činnost ukončil. Lidi, uvědomte si jednu podstatnou věc. MSTS NENÍ ZÁVAZEK, ...

Dane, napsal jsi to úplně výstižně! Sdílím přesně stejný názor :D

Cau lidi, pls muzete mi rict jak nainstalovat metro demo do msts? A je k sehnani nejaka plna verze ????????? Díííkyyy moc za pomoci. Tesim se na metro

Přečti si celé tohle vlákno od začátku. Jistě tam najdeš všechny informace, které hledáš..... No a pokud ne tak nevím. Lidí co se zabývají metrem tady asi moc nebude.

RE: Metro Praha pre MSTS- pomoooc

Čau lidi, prosím vás nikde jsem nenašel jak nainstalovat metro do msts, na bahnworld.info je to k nevyznání a za druhé to vůbec nejde. Prosím vás někdo kdo to nainstaloval a jde mu to, můžete mi napsat prosím návod? Moc bych chtěl hrát Metro. Děěěěkujííííííííííííí

Pozn. mod.: Nezkoušej tady na nás finty s dvojí identitou, na tohle jsme dost alergičtí!

8171-vs-8171M napsal:
Ahoj, chci se zeptat jestli nenajdu někde tady v historii příspěvků metro 8171 s animacemi dveří. Děkuju

Zdravím, stará 8171 s animací dveří pokud vím v českých barvách není, ale tady na těch ruskejch stránkách si můžeš stáhnout ruskou verzi s otvíracíma dveřma. http://www.train-driver.ru/downloads.php?cat_id=17

Stará pražská 8171 v s animací dveří existuje od Marcuse. Ke stažení http://www.bahnworld.info/content/view/7/44/

Back
Nahoře