Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
Nitr0: Není to s animacemi. Nebo to marcus upravil a přidal tam animace. Já jsem totiž viděl na youtube jak uživatel StaraKachna289 měla historickou soupravu metra která jezdila na trase A a měla takové divné hlášení jako by z roku 1994!
teda StaraKachna298 http://www.youtube.com/user/StaraKachna298#p/u/10/unRIBeB5NiY
Ale divné je že tyto soupravy jsou všechny od marcuse ale oni to přemalovali http://train-driver.ru/downloads.php?cat_id=17

Naposled editoval moderátor:
Mám pro vás smutné zprávy! Jindra v metru tvořil metro do msts. Pak nějácí lidi mu vytrhli z rukou počítač (nootembook) a utíkali pryč takže stavba metra se ruší na čerňák v msts!

Tak to je opravdu smutná zpráva,nicméně mám k tomu jednu poznámku..... taková věc se dala čekat-řekl bych i na 100% v pražském metru, takže ač je mi Jindry líto, za blost se platí

Hmm...Taky by mě zajímalo odkud to víš.No pokud je to pravda,tak nezbívá než aby to dodělal někdo jinej...Bohužel já bych to sám nezvládl.A musel bych se toho asi dost naučit...No,ale ještě by to šlo dodělat...Uvidíme.

A nebo...Třeba to budu sponzorovat.Aspoň do toho lidi pujdou ne ? Sakra...No ale...Určitě znáte World of Subways ne ?...Tam taky bude v nějakym tom volume Pražské metro.Ale než ho oni udělají,tak už u nás metro bude řídit počítač :D To už jsem četl...Je to na dlouho...No uvidíme...

Tak místo toho vykecávání se začni učit. A o tom sponzorování....? Kolik na to máš? 20 Kč? Dvě kila? Litr? Nebo snad 200 litrů? Nebo dokonce melouna? Nenech se vysmát.......

Moc vtipný.Rád v metru jezdím,a když řeknu že bych klidně zaplatil peníze za to abych si mohl ve hře zajezdit tak to udělám.A jestli se to mám učit jen já sám tak na to se můžu vykašlat.Jeden člověk by všechno,zvuky,animace,trať,a další věci sám nedokázal udělat ani za 5 let. :D :-)

Sakra vždyť můžeš navázat na to co už je hotové, nebo snad ne? A jak si myslíš, že začínali Zbyněk Šemora, Stavitelxx a spousta dalších stavitelů tratí? A jsou to štreky v délkách dnes již více jak 1000 km, ne nějakých pár kilometříků jako má metro v Praze. Kdyby k tomu všichni přistupovali jako ty, tak do dneška jezdíme na defaultních tratích s defaultními vozidly, maximálně by bylo pár ProTrainů za hříšný peníze s kvalitou jež těm výše zmiňovaným našim tratím nesahá ani po paty. No a pokud rád jezdíš metrem a nevadilo by ti že to není pražské, tak existuje addon Berlin Subway, pochopitelně draho placený. A kromě toho co ti brání si kolem sebe postupně vybudovat nějaký tým lidí, keří třeba pro trať metra něco vymodelují... Stačí jen začít a chtít něco dokázat. Jak prosté, milý Watsone...

Otočení

Zdravím :) máme otázku spíše k metru Praha B

Když dojedu na Zličín dle ukolu zajedu na obratiště ale tam mám stále červenou a to už tou dobou mám být ve stanici a dál...

Tak se ptám jestli nevíte jak otočit soupravu aby jela na druhou stranu a proč tam mám stále červenou

Díky moc:cool:

No já myslim že se snad ani otočit nejde...Jinak hlásí vám když si stahnete celý trainset M1 zpomaleně ? A na jinejch stanicích zas začne mluvit normal...A když dám jen do Nových butovic tak hlásí normál..nechápu...

Jak nainstalovat Metro Praha

Zdravím, koupil jsem si MSTS a chci nainstalovat pražské metro ( http://www.bahnworld.info/content/view/7/39/ ), ale nikde nemůžu najít návod. Ten na výše uvedené stránce je tak nesrozumitelný, že se mi to nedaří.

Zkoušel jsem prohledat fórum, ale nic jsem nenašel.

Vůbec netuším kam a jak mám nakopírovat global a v jestli je nutné tam dávat něco dalšího.

Prosím o pomoc a děkuju za shovívavost, asi se to už řešilo, jen jsem to nenašel.

Díky Viktor

No říkal mi to na youtube a na skype to říkal Honzovi Baumovi.
Ale nejvíc mě mrzí že přišel o u 8171 s animací dveří. To byl poslední člověk co ji měl.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, rád bych se optal, čím je způsobeno, že jak při rozjezdu, tak při brždění musím mít zaplé pískování, aby souprava vůbec reagovala. Díky, Marek

Marco Polo napsal:
Ahoj, rád bych se optal, čím je způsobeno, že jak při rozjezdu, tak při brždění musím mít zaplé pískování, aby souprava vůbec reagovala. Díky, Marek

Jaký typ ? M1 8171M ? U 8171 to není snad nutné.

M1 - Funguje to jako v reálu ale tlačítko dali na místo pískování. Pokud máš train update + MSTS Bin zmáčkni v kabině tlačítko Pískování 2x rychle zasebou aby se ti zapnula. Bez BINu můžeš 1x.

Zkus úplně uvolnit nouzovou brzdu (ů a §). Popř. Péčkem zavřít dveře. Nastavit W a jet :)

Back
Nahoře