Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
P

Peter HUDEC

Host
Tá trať, čo sa dá stiahnuť zo stránky http://www.metroweb.cz vôbec nejde spustit. Ked ju nainstalujem spadne dokonca celý simulator. Budem vďačný za pomoc.

Naposled editoval moderátor:
chtěl bych se zeptat vylepšil tu soupravu někdo ? myslim textury cabwiev a aby to mělo vnitřek vagonu

ty textury sou neřikám špatný ale takový divný oproti jinejm strojům

Martens napsal:
GENI napsal:
Jak divný? Co je na nich divného?

Mě se teda soupravy líběj,jezdil sem s nima a parada....
ale ted mám takovej problém,že když stáhnu např. 8171M tak mi to napíše když to chci rozbalit .....Archiv je poškozen.. :cry: .. a jedinny co se mi v poho rozbalí je M1 :roll:

DEJV00 napsal:
Martens napsal:
GENI napsal:
Jak divný? Co je na nich divného?

Mě se teda soupravy líběj,jezdil sem s nima a parada....
ale ted mám takovej problém,že když stáhnu např. 8171M tak mi to napíše když to chci rozbalit .....Archiv je poškozen.. :cry: .. a jedinny co se mi v poho rozbalí je M1 :roll:

Měl jsem podobný problém - zkus se podívat sem:

http://subg.aspweb.cz/dnn/Default.aspx?tabid=55&ctl=Edit&mid=387&ItemID=19&itemindex=2

Jan Paloch napsal:
kde se dá stáhnout M1 do msts ??
projel jsem celý internet a nikde nic :eek:
Obávám se, že asi nikde, neb na serveru , kde to bylo je vše pro zaměstnance smazáno , takže dlouhodobě tuším velké nic z této trati pro download

kniha

Možná to sem nepatří,ale v Levných knihách se dá koupit kniha:"Metro,příběh podzemní dráhy".Stojí 49 korun.Obsahuje docela dost fotografií a plánků z různých míst světa včetně Prahy.S pozdravem latich

To bylo myšleno spíš ironicky :lol: Ale mám jiný problém, stáhl jsem si demo pražského metra, nainstaloval do samostatných složek GLOBAL a Routes, po spuštění to načítá ale pak to hodí hlášku "Failed to load material palette". Neví někdo kde by mohla být chyba? Mám Bin 1.0.812

Amazon napsal:
To bylo myšleno spíš ironicky :lol: Ale mám jiný problém, stáhl jsem si demo pražského metra, nainstaloval do samostatných složek GLOBAL a Routes, po spuštění to načítá ale pak to hodí hlášku "Failed to load material palette". Neví někdo kde by mohla být chyba? Mám Bin 1.0.812
Ten Global není kompletní, je to "nadstavba" do originálního GL na bázi prvního GL-BP.

Back
Nahoře