Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
Mě jse zdá že soubor SN-SN SN-DZ DZ-SN DZ-DZ má chybu v souboru,protože já jsem jsi stáhl Zličín-Smíchovské nádraží tak jsem nainstaloval potřebné věci.Ne jako že M1 složku zkopíruju a vložím do složky MSTS a tak dále,jo ale to by mě nefungovalo,ani nefunguje. píše to chybu "Faild to load forest desc file",,,"Nelze tu složku otevřít,ale potom se mě zapne hra jde to do menu",,,"Drive a Tain/Metro Praha/M1 Směr černý most/Start černá obrazovka zase chyba! Dva soubory nefunguju EČS a navíc ktomu blbá složka SN-SN SN-DZ DZ-SN DZ-DZ! Mě to **** nebudu to dávat takto":****.Protože mě to nejvíc ****!

Cenzurováno od vulgarit.

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den vespolek!
Dokázal by mi prosím někdo poradit ohledně pražské metro tratě?
Stáhl jsem a nainstaloval všechny součásti podle návodu z bahnworld.info, ale když chci hru načíst tak mi to spadne s chybovým hlášením, forests desc... (jak je psáno výše) Zkoušel jsem i místní utilitu "track report", chybějící soubory jsem zkoušel (asi naivně) zkopírovat z jiných tratí, marné..

Po několikadením xxhodinovém hledání křížem krážem se obracím na Vás s prozbou o pomoc.. Děkuji

Ahoj lidi! Mám dotaz...

V MSTS editoru jsem si vytvořil vlastní úkol pražského metra. Můj vlak jede ze Zličína... protější vlaky naopak... zjistil jsem, že když aktivitu spustím, první vlak přijížděící ze směru SN normálně přijede, zastaví a odjede. Druhý vlak, který přijíždí ze stejného směru též zastaví, ale místo toho, aby se návěst přikazující nepřekročit rychlost 40 km/h a očekávat na příštím světelném návěstidle návěst Stůj, nebo návěst Opatrně změnil, se nezmění a zůstává tam stav Stůj. Tím pádem se začnou po nějaké době vlaky srocovat u stanice Zličín, právě kvůli špatné signalizaci návěsti.

Zkoušel jsem to všelijak změnit atp., ale bohužel s výsledkem pořád stejným.

Pokud by byl někdo schopný mi poradit, byl bych dotyčnému moc vděčný. Předem moc děkuji. JD

a nezůstává Ti tam na kolejích ta první souprava, která by blokovala tu druhou a tím pádem i ty ostatní ? Podívej se do editoru, případně ve hře, jestli ta první souprava po odjetí předpokládám na obrat zmizí, nebo tam zůstane trčet.

...nezůstává, první souprava odjede na obrat a asi po 15s zmizí. Tak jsem čekal, zda se změní návěst a ono nic - stále je tam "Stůj"

Myslíš si, že by například pomohlo to, kdybych smazal to návěstidlo ???

tompex55 napsal:
Nevíte někdo prosím jak bych mohl v nějakém souboru změnit sílu brždění ? na 8171M
Zdravím, myslím, že tak jak je to teď nastavené to je podle reality, když si zvýšíš brzdící výkon už to nebude mít s přiblížením reálné situace nic společného. MSTS je o simulování reálné železnice. Je to o technice jízdy, aby ti pak cestující zase neuletěli při brzdění čelním oknem:D A navíc když to tam nasypeš všechno s tím jak je to teď nastaveno, tak to metro stojí skoro na pětníku. Jinak úprava vlastností vozidla (aspoň myslím) se provádí v .eng souborech. Toto je můj subjektivní názor. Kdyžtak ať mě někdo opraví nebo doplní.;)

Prosím mohu mít dotaz toto mi poslal kamarád Hlavní autor trasy "Jindra" změnil obor svého zájmu a vrhl se na jiné simulátory. Tím tento projekt nejspíš skončil. Velká škoda. a chtěl bych se zeptat co je na tom pravdy ?

tompex55 napsal:
Prosím mohu mít dotaz toto mi poslal kamarád Hlavní autor trasy "Jindra" změnil obor svého zájmu a vrhl se na jiné simulátory. Tím tento projekt nejspíš skončil. Velká škoda. a chtěl bych se zeptat co je na tom pravdy ?
Sakra tak mu rovnou napiš a zeptej se ho přímo!!!! A pokud to bude pravda a když už jsi tak "nemocnej" metrem, tak bys klidně mohl pokračovat tam kde Jindra skončil!

tompex55 napsal:
Tím tento projekt nejspíš skončil. Velká škoda. a chtěl bych se zeptat co je na tom pravdy ?
Psal jsem že pokračuje. Bez dalšího :)

Ahoj,mám problém,když si to stáhnu rozbali se to ,spustím to,navolím tu trat a najednou se to vypne.Pomůže mi někdo?Diky.:)

A tompexu55 mohl bys mi to poslt na email:plavecc@email.cz a mohl bys mi i poslat EČS?Ja si totiž stáhnu a m ěto nejde protože mam není CAB.Díky.

Back
Nahoře