Rozdíl mezi aktivitami *.APK a mezi *.ACT

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna KimiR
  • Datum začátku Datum začátku

KimiR

Signalista
Zdravým lidi,chci se zeptat jestli někdo nevýte jaký je rozdíl mezi aktivitami
s koncovou příponou *.APK a *.ACT a popříkladě v čem vytvořím aktivitu *.APK.Já tvořím aktivity v editoru úkolů,v editors and tools pod složkou editor úkolů,ale tam když to vytvořim a dám save,tak se mi uloží ve formátu *.ACT.Zkus te mi poradit.Lukáš

KimiR napsal:
s koncovou příponou *.APK a *.ACT a popříkladě v čem vytvořím aktivitu *.APK.Já tvořím aktivity v editoru úkolů,v editors and tools pod složkou editor úkolů,ale tam když to vytvořim a dám save,tak se mi uloží ve formátu *.ACT.Zkus te mi poradit.Lukáš
Koncovka *.apk je zabalená aktivita, kdežto soubor *.act je aktivita samotná bez paths, services, consists. Musíš dát soubor, zabalit a pak budeš mít koncovku apk.

Mondeo napsal:
KimiR napsal:
Koncovka *.apk je zabalená aktivita, kdežto soubor *.act je aktivita samotná bez paths, services, consists. Musíš dát soubor, zabalit a pak budeš mít koncovku apk.

A přes co to mám zabalit,přes klasický winrar nebo winzip

Pozdravujem vsetkych...

neviem, kam mam umiestnit svoju otazku, kedze ostatne vlakna na tieto temy su zamknute...

napriek dodrzaniu vsetkych pokynov na rozbalovanie aktivit vo formate *.apk (od bugfixu cez tsunpack az po dodrzanie adresara poslednej instalacie) sa mi aktivity nerozbalia (failed to open package)...

preto sa chcem opytat dve veci, aka dalsia moznost rozbalenia tohto typu suboru existuje (preco to AE nevie rozbalit, ked to dokaze zabalovat???)

druha otazka, najdem na nejakych strankach aj nezabalene aktivity?

dakujem

Něco děláš špatně. Chce to více informací. Jaký OS? Spouštíš bugfix s právy administrátora?

OS pouzivam Vistu... po spusteni bugfixu mi napise, ze je to uz already nieco (nepamatam si to, nie som pri tom teraz doma). Myslim, ze administratorske prava su tam nastavene... vyskusam to prejst este raz...

zdravim, mam s tim taky problem :( mam Win 7. MSTS a trat BP sem instaloval stylem klikání na "další" bug fix i tsunpack mam nastavenej na XP (SP3) a spustit jako správce... bug fix sem oteviral asi 6x a vždy mi to napsalo TSUnpack Registry bug already fixed. ale když chci nainstalovat tu aktivitu tak se mi objevi "failed to open package" a když dvojkliknu na tsunpack tak mi to napise "A package filename is required, i.e. tsunpack MyActivity.TAP"

nevíte někdo co s tim?

Jardis86 napsal:
zdravim, mam s tim taky problem :( mam Win 7. MSTS a trat BP sem instaloval stylem klikání na "další" bug fix i tsunpack mam nastavenej na XP (SP3) a spustit jako správce... bug fix sem oteviral asi 6x a vždy mi to napsalo TSUnpack Registry bug already fixed. ale když chci nainstalovat tu aktivitu tak se mi objevi "failed to open package" a když dvojkliknu na tsunpack tak mi to napise "A package filename is required, i.e. tsunpack MyActivity.TAP"

nevíte někdo co s tim?

Ahoj!Já to dělám tak že kliknu na aktivitu(ve formátu apk.),dám kopírovat a pak kliknu a ikonu tsunpacku a dám vložit, a je to! A nebo stačí jednoduše tu aktivitu přetáhnout myší na ikonu tsunpacku :-)

Ahoj,
omlouvám se,pokud to píšu do špatného vlákna,ale vhodnější jsem nenašel, navíc tady řešíte obdobný problém, který mám teď já... Jde o to,že jsem si koupil nový noťas s Win7, nainstaloval MSTS,trať BP a vše potřebné z DVD (včetně registr fixu), aktualizoval na verzi BP87, aktualizoval trainset atd, "defauldní" aktivity pana Šemory bez problémů chodí, ovšem, když jsem si stáhnul aktivity ze stránek http://tkanlokopage.webnode.cz/bratislava-praha/aktivity-poison/a2011/
tak mi bohužel nejdou rozbalit, tedy jdou, ale ani Train store ani activity mover ani samotný msts je nevidí :(
Fix jsem instaloval jako správce, všude mám nastaveného správce, zkoušel jsem i fix instalovat znovu, vše bez úspěchu, aktivita je někde rozbalená (když ji instaluji znovu, tak musím soubory přepisovat) ale v počítači ji nikde nemůžu najít... Pokud aktivitu zkusím přesunout na tsunpack.exe (nebo kopírovat-vložit, jak tu někdo psal) tak mi to zahlásí failed to open package a to to mám vše nastavené jako správce a zkoušel jsem i nastavování kompatibility s Win XP, bohužel vše bezvýsledně... :(
Prosím o Pomoc!!

Ahoj skús aktivitu presunuť do x (kde x je zväzok disku kde máš Msts nainštalované)/ Program Files(x84)/ Microsoft Games/ Train Simulator/ Utils. Sem vlož aktivitu vo formáte .apk, po vlažení presun aktivitu nad "tsunpack.exe" a malo by to fungovať.

1. Zkopírujte si na plochu soubor Train Simulator/UTILS/tsunpack.exe
2. Soubor aktivity ve formátu APK pak přetáhněte myší do tsunpack.exe a už by to mělo fungovat.

Samozřejmě ne Program Files(x84) ale Program Files(x86). Instalace MSTS do této složky však není ve Vistách a sedmičkách zrovna to pravé ořechové.

Pavlík: áno máš pravdu asi preklep, a ako to s týmto súvisí že či je v Program Files(x86) alebo iba čisto v Program Files?

Program Files(x86) - 64-bitové systémy
Program Files - 32-bitové systémy

Obecně cokoliv je v program files ve Vistě či sedmičkách, tak už se k tomu musíte chovat jinak (UAC). Takže rozhodně doporučuju instalovat MSTS do jiné složky. Problém takto může být i při používání dalších programů, jako je CB nebo Train Store.

Back
Nahoře