Load ulozeni aktivity na jiném pc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vojta Uchytil
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vojta Uchytil

Host
Ahoj, nevím jestli to tu už bylo řešeno, kdyby jo, tak se omlouvám. Ale mám tento problém - mám rozehranou aktivitu, chci si ji pustit na jiném pc na které jsem jen prekopíroval MSTS a nainstaloval poslední aktualizaci, ale během načítání savu mi to spadne do windows s hláškou o nekompatibilitě možných souborů - je jich víc druhů všechno si to přesně nepamatuju. Zná nekdo řešení tohoto problému? Diky za odpovědi:)

Myslím, že je nutné mať identickú inštaláciu MsTS, teda mať tam všetko to, čo na tom druhom PC bez akejkoľvek zmeny a takisto by na všetkých súboroch mali byť rovnaké dátumy. Dátumy nastavíš v Total Commanderovi cez Súbor -> atribúty ...

Toto jsem provozoval mezi stolním PC a NB bez problému. Na obou počítačích musí být stejná verze tratě a především stejně nahraná celá aktivita (data aktivity, paths, servisů) včetně stejných konsistů a souborů (i názvů engů a wagů) v Trainsetu. Pak to jde načíst běžně i na jiném PC. Jakmile to spadne při load save aktivity, je tam nekompatibilita v těchto souborech.

Vojta Uchytil napsal:
Ahoj, nevím jestli to tu už bylo řešeno, kdyby jo, tak se omlouvám. Ale mám tento problém - mám rozehranou aktivitu, chci si ji pustit na jiném pc na které jsem jen prekopíroval MSTS a nainstaloval poslední aktualizaci, ale během načítání savu mi to spadne do windows s hláškou o nekompatibilitě možných souborů - je jich víc druhů všechno si to přesně nepamatuju. Zná nekdo řešení tohoto problému? Diky za odpovědi:)

Takže na tom druhém PC máš nainstalovánu navíc i tu aktualizaci tratě oproti tomu prvnímu?

Vojta Uchytil napsal:
Já tohle už řešil a jde to.
Je nutné si zkopírovat trať na které se hrálo a složku saves. Tohle se musí nahrát do PC, na kterém se bude pokračovat ve hře. Ale jelikož používám všude stejná nastavení, tak si nejsem jistý jestli je i nutná stejná verze bin a stejné složení Trainsetu. Proto je nutné mít i stejnou složku Trainz.
A mám pocit, že na load uložené hry je citlivé i nastavení MSTS. Vypnul jsem živáka, protože mne při posunu štval a po Load hra spadla.
Takže je nutné mít vždy 100% totožné konfigurace.

Back
Nahoře