Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

Tak jsem právě úspěšně dokončil Den_Blbec na verzi tratě 85.04. Všchno v pohodě a bez problémů, i když jsem pořád doháněl čas :D, akorát v Kútech po odstavení 210-ky a najetí zpět na vozy a po přechodu na přední stanoviště mi na TM skočil limit 0 km/h, tak jsem k odjezdovému návěstidlu "dohopsal" ryhlostí 5 km/h, čímž jsem nabral sekeru 4 minuty a do Blavy jsem to už nestáhl, příjezd přesně v 17:24, pak už jen odstavení soupravy a mašinky v depu. Je to paráda, všem doporučuju, i když to už asi mnozí z vás jeli, neni na škodu si to zopakovat, aspoň si pořádně prohlédnete trať, pokud na to budete mít čas :D. Jinak PC celkem šlapalo, hra nespadla ani jednou, jen přd Libní (příjezd se 151-kou) bylo bílo, pomohlo znovunačtení save a to samé před Lamačem.

Amazon napsal:
...akorát v Kútech po odstavení 210-ky a najetí zpět na vozy a po přechodu na přední stanoviště mi na TM skočil limit 0 km/h, .....
A právě z tohoto důvodu nedoporučuji vyšší verzi BIN, jak je ta, která se nainstaluje s tratí. Takhle jsem skončil u Topírny noc v Bubnech také při přechodu stanoviště. Musel jsem BIN 1.8 dát pryč a nainstalovat Patch 1.7.081920.exe, hru loadnout a už vše šlapalo jak hodiny.

Dotaz k aktivitě Topírna noc. Odšibuji celé depo Masaryčka, zastavím na hranici depa, "buch ,buch už tě berou do nádraží", vjedu do nádraží, "tady máš vlakopis, jedeš stojově jako vlak xxx do Libně, odjezd...". Ať dělám co dělám, skončím u zdi na Hrabovce na nějaké krátké, odstavné koleji. Poraďte mi prosím jak dál. Díky. Nikdy jsem nemakal u dráhy a drážní předpisy mi moc neříkají, ale narodil jem se u nádraží a vláčky jsou mou celoživotní vášní. Díky p. Šemora, trať i vaše aktivity jsou největším pošušňáním, které na svém PC mám. Prostě paráda....

kolecko napsal:
Dotaz k aktivitě Topírna noc. Odšibuji celé depo Masaryčka, zastavím na hranici depa, "buch ,buch už tě berou do nádraží", vjedu do nádraží, "tady máš vlakopis, jedeš stojově jako vlak xxx do Libně, odjezd...". Ať dělám co dělám, skončím u zdi na Hrabovce na nějaké krátké, odstavné koleji. Poraďte mi prosím jak dál. Díky. Nikdy jsem nemakal u dráhy a drážní předpisy mi moc neříkají, ale narodil jem se u nádraží a vláčky jsou mou celoživotní vášní. Díky p. Šemora, trať i vaše aktivity jsou největším pošušňáním, které na svém PC mám. Prostě paráda....
to se mi taky stalo ... problém byl v tom, že nejedeš na čas
podruhý jsem jel podle JŘ a byl klid

Tohle dělalo u první verze pro BP85. Ve výhybkách zůstal viset Ešus a vlak hráče to pak navexlovalo pod zeď, kde vše končí patem, protože po této koleji se jet nemá. Doporučuji stáhnout poslední verzi balíku aktivit, tam už je tohle vpořádku. Jediný známý problém u této aktivity byl, až nad ránem v Krči, kdy se jednomu uživateli nevybavila jedna událost a neaktivovalo místo zastavení. Aktivita je po této stránce vpořádku, problém asi nastal chvilkovým nestíháním počítače. Podobně jako u aktivity Pannonia se někomu nezrušilo v v Modřicích omezení rychlosti na 100km/h. V dalších verzích jsem tohle blokování raději preventivně zrušil.

Z technických důvodů bylo nutno staré příspěvky uzavřít a archivovat.

V diskusi pokračujte zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3088

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře