Blackwolf
Posunovač
Zbyněk Šemora napsal:No, tak tady jen stačí číst noviny (forum MSTS). Už dávno se řešilo, že rychlost v MSTS je jiná než v reálu.Blackwolf napsal:Nechci zase vypadat jako šťoura, ale když čeknu na SJŘ pendolína tak já mu (dle SJŘ Tour de BP) mám naložit mezi Pardubkama a Zábořím 2 min a když jsem si spočítal průměrnou rychlost, tak mezi Řečanama a Zábořím mi to vyšlo 173,14 km/h. (10,1 km za 3:30 min). A pak, že to není závod F1. Nic ve zlým![]()
![]()
- aktivita supr už si to plnou parou mydlím na Prahu.
Přeloženo to znamená, v MSTS jedeš rychlostí 120km/h a když to přepočítáš do reálu, tak pojedeš 160km/h. Takže když pojedeš v MSTS 160, tak v reálu se blížíš k 200. Možná je tolerance trochu menší, ale už jsi si to myslím spočítal přesně. Takže není to aktivitou, ale celým MSTS.
OK. To já vím, že rychlost v MSTS je trochu jiná, ale že by to bylo až o 40 km/h? To se mi zdá nějak moc. Je fakt, že se ty časy dle SJŘ DB dají docela stíhat. Na rozjezdu vždycky chytím cca 20-30 s a ty si sebou víceméně vezu až do dalšího zastavení. Teď si to peláším 380 okolo baráku a čas + 10 s. Jestli jsem tím někoho nazvedl ze židle tak se omlouvám.