L
ladas01
Host
Tak už jsem na to přišel, při příjezdu na Hrabovku jsem zastavil moc brzo a začal jsem couvat, takže jsem couval, couval a couval a to bylo vše, protože mě to pak jinam na odbočku nepustilo. Teď už je vše OuKej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
122 030-0 napsal:....Jen jediny co my vadi ze to je pokud nejedes na plno tak mas smulu.....
122 030-0 napsal:No nepamatuji se ze jezdim 0 a 100% výkon.
Čouda napsal:Ahoj! Poradtě mi prosím jak srovnám max rychlost ve Skalici nad svitavou. Po připojení vozů mi to píše Vmax=0km/h na track monitoru. Udělám zkoušku brzdy cuknu dopředu, dozadu a nic, kde je zrada?
Nepomůže, protože Džordž opravil tuto chybu jen u reverzu těsně za návěstidlem. Tohle je případ, kdy lokomotiva dojede dost daleko mimo trasu a proto se limit nesrovná a i proto se návěstidlo k odjezdu hned nerozsvítí. Takže chyba je u mě, že jsem volil takové místo zastavení. Ale riskovat po 6hodinách jízdy, že se mi nepřestaví některý reverz, se mi nechtělo. Ale dá se to projet.nebulus napsal:Alebo pomôže novšia verzia Binu.
Nechapejte to nikaj vzdyt je to jedno nechci se hadat.Ppoollll napsal:122 030-0 napsal:....Jen jediny co my vadi ze to je pokud nejedes na plno tak mas smulu.....122 030-0 napsal:No nepamatuji se ze jezdim 0 a 100% výkon.
Takže to zvýrazněné tebou napsané se má chápat tedy jak? Já to pochopil že je to styl jízdy brzda/plyn - čili maximální možný výkon. Nic jiného mne pod pojmem jízdy naplno nenapadá. Příště zkus jiná slova a třeba to pak pochopím napoprvé.
No ale já jedou z vlakem EC 75.Šnek napsal:Je to tím,že lokomotivní vlaky mají opravdu jenom max.80km/h.
A co má za povinnost strojvedoucí, když je na vjezdovém návěstidle červená? Zastavit.Ondra.H napsal:No ale já jedou z vlakem EC 75.Šnek napsal:Je to tím,že lokomotivní vlaky mají opravdu jenom max.80km/h.
Ondra.H napsal:Jedu aktivitu den blbec když odjedu z Břeclavi ve směru na Brodské a zvýšim rychlost nad 85km/h, aktivita se ukončí s hláškou že lokomotivní vlaky smí jezdit jenom 80 km/h. Nevíte čím to může být ?
Tak to jsem v ...... . Můžu začít znova. Poslední uložení mám totiž v Břeclavi u nástupištěBlackwolf napsal:Ondra.H napsal:Jedu aktivitu den blbec když odjedu z Břeclavi ve směru na Brodské a zvýšim rychlost nad 85km/h, aktivita se ukončí s hláškou že lokomotivní vlaky smí jezdit jenom 80 km/h. Nevíte čím to může být ?
Další co se dostal, jsem rád že v tom nejsem sám![]()
![]()
![]()
Koukni na stránku 9 tohoto fóra a uvidíš.
Brzký příjezd tě vyhodí mě se to stalo v Kolíně a Třebové.Tomas Lee napsal:Dotaz k aktivitě Den blbec: Do Kolína s 380 přijíždím asi o 1 min. dřív. I tak ale u nástupiště končím, že prý se courám. Je to o.k.? :?
Na tohle už odpovídalo několik lidí v tomto vlákně stránku před. Je nutné zastavit u konce peronu v toleranci 100m zpět.Ondra.H napsal:Brzký příjezd tě vyhodí mě se to stalo v Kolíně a Třebové.Tomas Lee napsal:Dotaz k aktivitě Den blbec: Do Kolína s 380 přijíždím asi o 1 min. dřív. I tak ale u nástupiště končím, že prý se courám. Je to o.k.? :?