Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je zajímavé, že na tuto skutečnost každý příjde, dokud ji sám neotestuje. Mě jednou jeden kolega po společenské akci (dělával jsem zvukaře na countrybálech), ukecal, zbyla velká láhev ferneta. Tak jsme upíjeli a upíjeli, čas plynul, nakonec, ten zbytek tam přece nenecháme......Když jsem přišel domů, mě bylo tak zle, ale tak zle. Raději jsem spal v sedě a jen si nadával a nadával. Já blbec, já blbec. O té doby nemůžu ferneta ani cítit. Asi před rokem jsem dostal k narozeninám malou láhev ferneta, tak jsem asi po 8 letech opět okusil, ale šlo to užívat jen po kapkách jako medicína proti chřipce.nebulus napsal:Jóó fernet , ten vo väčšom množstve má účinky ako vyjazdený olej. Fernet nebrať !
Dráčik napsal:Fajnovky ste...![]()
Fernet ale myslím mnohem víc bude chemie než bylinky. Jak píše Nebulus, asi ten vyjetý olej. Už ve škole nás učili, že ropa nemá žádný odpad, veškeré její produkty mají 100% využití.Michal napsal:duuso, nebulus, Zbyněk:
Stejná zkušenost. Jakmile přičuchnu k něčemu bylinnému, tak se mi přetáčí žaludek.ale: :bms:
Martens napsal:Dráčik napsal:Fajnovky ste...![]()
Muj denníček z návštěvy Slovenska :
Pondelok - pil som s vychodnarmi
Utorok - skoro som zomrel
Streda - pil som s vychodnarmi
Štvrtok - škoda, že som v utorok nezomrel....
duuso napsal:Nad alkoholom ešte nikto nezvíťazil, východniari iba remizovali !