Februárové stretnutie priaznivcov v MSTS v Bratislave.

Potvrzuji svou účast na slezině. Od soboty jsem na Moravě, takže není žádný problém. Jedině kdybych snad zaspal.

Pro Boba - nastupovat budu v Otrokovicích.

Naposled editoval moderátor:
Taxi, to ubytování je dobré, díky.

Jinak IC Moravia přijíždí do Bratislavy v 9:20.
Pro ty, co neznají Bratislavu (jako například já), co takhle udělat sraz cca v 9:30 někde u nějakého záchytného bodu před hlavním nádražím? Dále na slezinu můžeme pokračovat ve skupince, ať nebloudíme každý sám :D

Stavitelxx napsal:
Pro ty, co neznají Bratislavu (jako například já), co takhle udělat sraz cca v 9:30 někde u nějakého záchytného bodu před hlavním nádražím? Dále na slezinu můžeme pokračovat ve skupince, ať nebloudíme každý sám :D

Já bych tam potřeboval někoho u hlavní stanice kolem 11:42.To přijíždí Ec 279 Jaroslav Hašek. Tím pojedu já.Nebo mi popište přesnou trau kudy kam,abych došel do té české pivnice nebo jak se to jmenuje.Budu nasedat v Č.Třebové v 9:10 dřív mi nic nejede.Do kterého vozu,to ještě nevým,nejspíše dle libosti,ale určitě ne do 1.třídy.Lukáš

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Já bych tam potřeboval někoho u hlavní stanice kolem 11:42.To přijíždí Ec 279 Jaroslav Hašek. Tím pojedu já.Nebo mi popište přesnou trau kudy kam,abych došel do té české pivnice nebo jak se to jmenuje.Budu nasedat v Č.Třebové v 9:10 dřív mi nic nejede.Do kterého vozu,to ještě nevým,nejspíše dle libosti,ale určitě ne do 1.třídy.Lukáš

Na Hlavnej stanici nastúpite na električku č.3 a na štvrtej zastávke od stanice menom VAZOVOVA vystúpite, keď električka zo zastávky oddíde pred Vami na druhej strane ulice sa bude skvieť nápis Česká pivnica!
Je to jednoduché? Nie?! :D

Bigfoot napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Na Hlavnej stanici nastúpite na električku č.3 a na štvrtej zastávke od stanice menom VAZOVOVA vystúpite, keď električka zo zastávky oddíde pred Vami na druhej strane ulice sa bude skvieť nápis Česká pivnica!
Je to jednoduché? Nie?! :D

No snad,uvidíme.Jinak díky Lukáš

KimiR napsal:
Už som to tu písal, ale ešte raz zopakujem: Na hlavnej stanici nastúpiš do električky číslo 3 a povezieš sa 4 zastávky. Na tej štvrtej vystúpiš. Na tretej zastávke bude po pravej strane veľký kostol a súsošie obalené lešením. Tá štvrtá zastávka sa volá Vazovova a v električke bude celkom určite svetelný panel, možno to bude aj hlásiť. Stačí kúpiť jeden 10-minutový lístok v automate na stanici alebo v novinovom stánku, prípadne dva aj pre spiatočnú cestu.

Tax napsal:
KimiR napsal:
Už som to tu písal, ale ešte raz zopakujem: Na hlavnej stanici nastúpiš do električky číslo 3 a povezieš sa 4 zastávky. Na tej štvrtej vystúpiš. Na tretej zastávke bude po pravej strane veľký kostol a súsošie obalené lešením. Tá štvrtá zastávka sa volá Vazovova a v električke bude celkom určite svetelný panel, možno to bude aj hlásiť. Stačí kúpiť jeden 10-minutový lístok v automate na stanici alebo v novinovom stánku, prípadne dva aj pre spiatočnú cestu.

Díky Taxi.Lukáš

Ide niekto na stretko zo Zvolena?Čmarnite ako.Chcem ísť ráno 5700 do NZ a odtiaľ Svätoplukom do BA,príchod o cca 9:36...teda ak pôjde všetko načas...

Ještě se chci zeptat,jestli mi stačí přes hranice občanka,abych nedojel na hranice a neposlaly domů,protože nemám pas.Tak se ptám.Do polska mě pustily na občanku,ale nevým jak je to do slovenska,jestli stačí občanka nebo musí být pas (kterej nemám).Lukáš

KimiR napsal:
Ještě se chci zeptat,jestli mi stačí přes hranice občanka,abych nedojel na hranice a neposlaly domů,protože nemám pas.Tak se ptám.Do polska mě pustily na občanku,ale nevým jak je to do slovenska,jestli stačí občanka nebo musí být pas (kterej nemám).Lukáš
Stačí občanka ... :wink: ale tú dvojnohú radšej nechaj doma :lol:

Tax napsal:
KimiR napsal:
Stačí občanka ... :wink: ale tú dvojnohú radšej nechaj doma :lol:

No tak díky taxi,nepotěšil jsi mě,ani já tě nepotěším.Dobrej pokus o vtip. :lol:

Takže informácia pre tých, čo prídu na hlavnú stanicu vlakom o 9:20hod IC Moravia: Na nástupišti vás bude čakať delegácia v zložení Duuso a Dráčik. Miesto stretnutia je pri stánku s občerstvením. Na každom nástupišti sa nachádza iba jeden stánok, tak že by nemalo dôjsť k omylu. Ja a druhá časť výpravy ( Zbyňek, Sponka, ... ) sa pripojíme neskôr.

Vasek napsal:
Beatlesák napsal:
Vašek: A zpáteční sleva není? Teplé nápoje zdarma+pěkný stewardky ten hluk přerazí :D ovšem při mojem štěstí tam bude nějaká stará uklízečka :(
(Zítra dořešíme přes SZ bo I(c)Q když si ho zapneš)
Není, dokonce ani člověk do 15ti let nemá slevu. Prostě musíš si koupit za 260 tam a za 260 z5.
Jestli jste si nevšimli, tak pod každým příspěvkem je takové tlačítko SZ
Na to když kliknete, divte se, ale dá se dotyčnému poslat soukromá zpráva. Takto jste jen odstranili do pozadí informace o této slezině. Vaše soukromé dohady o Student Agency opravdu nikoho nezajímají. Také je proti srsti, aby fandové do vlaků cestovali autobusem.

Back
Nahoře