P
Pcmen85
Host
Má niekdo trať 117 Jablonica Brezová pod Bradlom a 116 Kúty-Trnava ak ju nikdo nemá nevadí urobím ju sám mám na to prospekty fotky a moj otec je tratovák na traty.Dakujam za odozvu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nič v zlom, ale s hentým tvojím "Lovenčynom" kceš maturovať ???Pcmen85 napsal:Ved ešte mám čas na tu robotu lebo ja mám ešte maturu ale oteca musím za učit k tomu od má na to hlavu ked je tratovák
Pcmen85 napsal:Ja maturujem z oznamovacej a zabez. techniky.Som vyučený v tomto obore.Zaujíma ma ešte MSTS.Môj otec bol tratovák na trati 116 a 117 a poznáju velmi dobre.Ja som len z stranky technickej a poradenie lebo teraz mám maturu.Spoločne by sme ju urobili do MSTS trate 116 Kúty-Trnava postvadlo vchodové do Trnavy a dalej trať 117 Jablonica-Brezová pod Bradlom.Ja sám si robím cestovné poriadky, mapy fiktívne, ale realita je iná.Teraz,ked je MSTS je to velmi super a preto chcem íst do toho projektu ako to má p.Šemora.Dávam mu velké plus a odhodlanie.
LuděkD napsal:Když máš chuť se do toho pustit, tak to určitě postavíš. Nejtěžší je vůbec začít, pak už je to o něco lehčí (o něco málo).