trate 117 a 116 ŽSR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pcmen85
  • Datum začátku Datum začátku
P

Pcmen85

Host
Má niekdo trať 117 Jablonica Brezová pod Bradlom a 116 Kúty-Trnava ak ju nikdo nemá nevadí urobím ju sám mám na to prospekty fotky a moj otec je tratovák na traty.Dakujam za odozvu

Ved ešte mám čas na tu robotu lebo ja mám ešte maturu ale oteca musím za učit k tomu od má na to hlavu ked je tratovák

Pcmen85 napsal:
Ved ešte mám čas na tu robotu lebo ja mám ešte maturu ale oteca musím za učit k tomu od má na to hlavu ked je tratovák
Nič v zlom, ale s hentým tvojím "Lovenčynom" kceš maturovať ??? :lol: Z čoho budeš maturovať ?

Naposled editoval moderátor:
Ja maturujem z oznamovacej a zabez. techniky.Som vyučený v tomto obore.Zaujíma ma ešte MSTS.Môj otec bol tratovák na trati 116 a 117 a poznáju velmi dobre.Ja som len z stranky technickej a poradenie lebo teraz mám maturu.Spoločne by sme ju urobili do MSTS trate 116 Kúty-Trnava postvadlo vchodové do Trnavy a dalej trať 117 Jablonica-Brezová pod Bradlom.Ja sám si robím cestovné poriadky, mapy fiktívne, ale realita je iná.Teraz,ked je MSTS je to velmi super a preto chcem íst do toho projektu ako to má p.Šemora.Dávam mu velké plus a odhodlanie.

Pcmen85 napsal:
Ja maturujem z oznamovacej a zabez. techniky.Som vyučený v tomto obore.Zaujíma ma ešte MSTS.Môj otec bol tratovák na trati 116 a 117 a poznáju velmi dobre.Ja som len z stranky technickej a poradenie lebo teraz mám maturu.Spoločne by sme ju urobili do MSTS trate 116 Kúty-Trnava postvadlo vchodové do Trnavy a dalej trať 117 Jablonica-Brezová pod Bradlom.Ja sám si robím cestovné poriadky, mapy fiktívne, ale realita je iná.Teraz,ked je MSTS je to velmi super a preto chcem íst do toho projektu ako to má p.Šemora.Dávam mu velké plus a odhodlanie.

Hlavně aby ti to nadšení vydrželo, takových co měli silné řeči co že všechno udělají a dokážou, už tady bylo neúrekom.... A skutek utek, a již nikdy jsme o nich neslyšeli, a nebo když už, tak jedině v souvislosti s tím, že pomlouvali díla jiných, kteří na rozdíl od těchto vejtahů, něco dokázali. Tak si dej pozor abys nedopadl stejně.

Ano ja to viem lenže ja tu mám ešte maturu, ale do konca septempra pripadne do konca roka bude urobená.Ešte chcem kúpit od p.Šemoru to DVD celej trate a pokračovat od Kútov do TT a odbočkou na Brezovú.Ja už ako male decko som chodil touto traťou poznám ju dobre, ale môj otec ju prešiel a opravoval veľa razy takže musíme sa dáť do toho.Ak to nik nemá tak my sa dáme do toho a držte nám palce.

Přeji ti, abys tu trať udělal. Ale není náhodou úsek Kúty - Trnava součástí Zbyňkovy tratě? Ty chceš pokračovat totiž od Kút Zbyňkovy tratě, tak se ptám.

LuděkD: Ja neviem ved by som ho spítal.VEd na svojes tráke to ešte nemá.Ved ani Od Holíča do Veselí n. M. to ešte nie je.Ja to len chces už robehnúť. Ved som ani nespamal som na to myslienky ved z otcom sme všetko vymenovali napr. kde presne máme kilometrovník vyhybkua polný preazd a ako začneme. Ved potrebujeme podporu. Milnký kruček už máme stanica Jablonica.

Perinakx : Mám na to predpoklady ved treba už začat, ale dvaja nemožu robyt to iste ale ked spolupracujú ide to.

Když máš chuť se do toho pustit, tak to určitě postavíš. Nejtěžší je vůbec začít, pak už je to o něco lehčí (o něco málo).

LuděkD napsal:
Když máš chuť se do toho pustit, tak to určitě postavíš. Nejtěžší je vůbec začít, pak už je to o něco lehčí (o něco málo).

Jak se položí koleje tak už to je o hodně lehčí. Právě dneska jsem dopokládal koleje na své trati a už dělám krajinu. Co to bude za trať se brzy dozvíte. Přeji hodně úspěchů při stavbě další slovenské tratě.

Jasné keď sa začne a postupne bude menej a menej práce na tom.Ja som momentálne v škole na SOU železničnom v Bratislave.Cez výkend mám čas. MOj otec bude štasný, kď mu poviem nech začneme.Ja už viem aj sám stavať trate.Veď mám ešte aj svoju trať ktorú som si urobil. Ja som už aj tak začal Žst Jablonica.Ja som ešte nadšenec fotenia železnic.Mám aj fotky trate 116 a 117 ale málo veď pribudnú.Veď lako sa roobí keď mám fotky aj prospekt.Aj schémy staníc na tých tratiach.Už sa tešim domov už keď dkomov pojdem si kontrolujem trať.

Ved na nete dám pár foto z MSTS ako sa mi darí a ako som na tom.Veď už som začal na tom robyt.Len domov a pracovať.

Back
Nahoře