F
FrantaVopička
Host
Jezdí ti Hradišťan, to máš podobný. Já jel Chodovarem jen jednou a zapřísáhl jsem se, že nikdy více.Fabio napsal:Za starého GVD jsem měl rá Chodovar, teď bohužel zrušili![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jezdí ti Hradišťan, to máš podobný. Já jel Chodovarem jen jednou a zapřísáhl jsem se, že nikdy více.Fabio napsal:Za starého GVD jsem měl rá Chodovar, teď bohužel zrušili![]()
Ono to má taky něco do sebe, přecpané "Béčko", koženkové sedačky, člověk vedle tebe co ti tlačí na nohy...........to je holt česká železniceMichal napsal:Jezdí ti Hradišťan, to máš podobný. Já jel Chodovarem jen jednou a zapřísáhl jsem se, že nikdy více.Fabio napsal:Za starého GVD jsem měl rá Chodovar, teď bohužel zrušili![]()
No právě, člověk už po 20 minutách neví, jak si má sednout. A představa dalších 3,5h cesty je strašná. Nedokážu si představit, že bych tak jel z Moravy až do Chebu. Jediný rozumný rychlík v tomto grafikonu je Galán.Fabio napsal:Ono to má taky něco do sebe, přecpané "Béčko", koženkové sedačky, člověk vedle tebe co ti tlačí na nohy...........to je holt česká železnice
Pamatuju, když jsme takhle jezdívali do školy do Žiliny....831 z Protivína až do Prahy (později jenom do Berouna) a z Prahy do Žiliny.....fakt pakárnaMichal napsal:No právě, člověk už po 20 minutách neví, jak si má sednout. A představa dalších 3,5h cesty je strašná. Nedokážu si představit, že bych tak jel z Moravy až do Chebu. Jediný rozumný rychlík v tomto grafikonu je Galán.Fabio napsal:Ono to má taky něco do sebe, přecpané "Béčko", koženkové sedačky, člověk vedle tebe co ti tlačí na nohy...........to je holt česká železnice
Fabio napsal:Nahodou dneska jsem jel v Béčku rychlíkem z Olomouce do Otrokovic a bylo to v pohodě. Ale bylo tam děsné vedro, v kupé sedum lidí...........
Ani na koridoru to neni extra luxus co se týče houpání a v Přerově na vyhýbkách to je skoro smrt. Vagon jako by tě chtěl zmlátitPawlik napsal:Co díra, to netlumené, nekončící houpání. Když se pak podíváš jak to brzdí a kvrdlají se tam vůle na hlavním čepu, čepech ložiskových skříní a čepech brzdových špalíků a těsně před zastavením celý podvozek skáče jako koza, celé to přípomíná dětské chrastítko v kočárku, no hrůza!
Čouda napsal:...kterej tomu stejně hovno rozumí, protože je to obyčejnej "práškař", kterýho můžu dělat i já a 30 korun od každýho pacienta mě bez problémů uživí. Zrovna těmhle zmetkům bych nepřidal ani hovno..
Čoudo, já Ti zase rozumím. Nechodíš náhodou ke stejnému obvoďákovi jako já ? Nebo je úroveň Tvého lékaře stejně ubohá jako u nás? Já už před mnoha lety konstatoval, že ten doktor je tam úplně zbytečný. Nepamatuji si, že v případě potíží by někoho prohlédl. Ale vyslechne z dostatečné vzdálenosti, jaké jsou potíže a předepíše léky nebo častěji nic nepředepisuje a pošle do lékárny ať si něco koupím. Zkrátka nějaký automat takového lékaře plnohodnotně nahradí, respektive by určitě dokázal přesněji stanovit diagnózu. Jeho předchůdce, který už dávno zemřel (chodil jsem k němu od dětství). To byl skutečný Pan doktor. Bezvadný přístup k pacientovi, popovídal si a vždy pomohl a bylo vidět že je to skutečný odborník. Ale to bylo za minulého režimu, jak nás s ním dnešní "vyléčení" soudruzi stále straší jak bývalo zleČouda napsal:...kterej tomu stejně hovno rozumí, protože je to obyčejnej "práškař", kterýho můžu dělat i já a 30 korun od každýho pacienta mě bez problémů uživí. Zrovna těmhle zmetkům bych nepřidal ani hovno..