749 006-3

A co ti brani to zkusit? Vymluvy ma kazdy, ja jsem to taky neumel a naucil.

Pokud si to pamatuju správně tak 749 006 má domov v DKV Praha Vršovice.

Mraaazek napsal:
Škoda... :cry: Kdybych aspoň uměl modelovat a nebo skinovat, tak bych se o 006tku pokusil.
Skinovat snad radši ne. Prototypy a ověřovací série mají poněkud jiné tvary oproti sériovému provedení. To by pak byl paskvil.

Jacek napsal:
Mraaazek napsal:
Škoda... :cry: Kdybych aspoň uměl modelovat a nebo skinovat, tak bych se o 006tku pokusil.
Skinovat snad radši ne. Prototypy a ověřovací série mají poněkud jiné tvary oproti sériovému provedení. To by pak byl paskvil.
Nejen prototypy, ale i nultá série měla odlišné provedení tj. stroje 003 - 007

Doma na disku jsem našel fotky boku 749 006, které jsou použitelné pro textury. Fotky čela by po retuši stínů mohly být taktéž k dispozici. Takže kdyby někdo chtěl udělat Bardotku s krásným zaobleným poprsím, mohu mu fotky poskytnout :wink:

Rád bych se pokusil přeskinovat budoucí model T 478.1001 od pana Skůry
na 749 006-3 a proto bych vás chtěl všechny moc poprosit jestli by mi někdo neposkytl fotky, které by se daly k přeskinování použít.....

Díky předem........

PS: V jednotě je síla.....

To by Jarda Skůra musel Bardotici ještě trochu poupravit. Od prototypů se liší na první pohled zejména v žaluziích, madlech nebo reflektorech. Pár fotek můžu poskytnout, ale člověk by si s nimi musel ještě dost pohrát. Navíc dokumentace není kompletní (to bylo české MSTS ještě v plenkách :-))

Ty vzhledové rozdíly jsem si uvědomil vzápětí po odeslání mé žádosti.... Ale i tak bych se o to rád pokusil. Byl by to můj první skin a s něčím se začít musí..... Každý měl své první krůčky....

Mraaazek napsal:
Rád bych se pokusil přeskinovat budoucí model T 478.1001 od pana Skůry
na 749 006-3 a proto bych vás chtěl všechny moc poprosit jestli by mi někdo neposkytl fotky, které by se daly k přeskinování použít.....

Díky předem........

PS: V jednotě je síla.....

Pěkný den,
na reskin 749 006-3 bych raději použil model T478.1002 (modrý - tvarově více podobný sérii http://skura.msts.cz/img/t478_2.jpg ), který bude vydán jako druhý, jen bych rád upozornil na to, že už mapování takových tvarů je poměrně zajimavá a náročná práce a ani prototypy nebudou svým lakem 100% odpovídat skutečným předlohám, ikdyž podobnost bude opravdu veliká. Mé modely jsou vzhledem k jinému způsobu mapování opravdu dost těžko přeskinovatelné, ale bránit nikomu samozřejmě nebudu, ba naopak, pokud se to někomu povede, má mé uznání, ale jednoduché to opravdu nebude !!!

Naposled editoval moderátor:
Už se teším až oba modely vyjdou.... Pokusim se vytvořit skin 006tky. Aspoň budu mít co dělat a nebudu každý den vysedávat v hospodě. :D :D :D

Mraaazek napsal:
Už se teším až oba modely vyjdou.... Pokusim se vytvořit skin 006tky. Aspoň budu mít co dělat a nebudu každý den vysedávat v hospodě. :D :D :D
Však můžeš skinovat na notebooku i v hospodě. I mezi vrchními jsou fandové do MSTS. A kdyby jsi něčím oslnil, možná by jsi dostal i pívo zdarma jako bonus. :lol: :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Mraaazek napsal:
Však můžeš skinovat na notebooku i v hospodě. I mezi vrchními jsou fandové do MSTS. A kdyby jsi něčím oslnil, možná by jsi dostal i pívo zdarma jako bonus. :lol: :lol:
Místo toho bych třeba bral svezení nebo pořádnou návštěvu v depu

Vrbam napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Mraaazek napsal:
Místo toho bych třeba bral svezení nebo pořádnou návštěvu v depu

Bral bych oboje, ale návštěva v depu nebo svezení by bylo mnohem lepší....

Back
Nahoře