Skin 810 386-3 > pendl Roztoky-Libeň

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Hawk

Posunovač
Zdravím,
po delší odmlce a dlouho hotovém skinu jej dávám ke stáhnutí...nějak jsem se k tomu ne a ne dokopat...

Je to upravenej skin z 007mičky s vlastním plyšovím interiérem... jediný co mi uteklo je plyšovej potah i na sedačkách před záchodem a už se mi jej nechce upravovat.
Měl se uveřejnit s aktivitou s rozhlasem Roztoky-Libeň, ale aktivita byla skoro u konce, jdyž začali problémy s binem a nyní je zcela rozhozená...

EDIT: Málem bych zapoměl, za dokončení týhle práce vděčim ve velký míře Kankovi a j němu míří moje díky za úpravu s. souborů s odkazy na textury a vůbec výpomoc!

Download skinu:http://hawk-moto.euweb.cz/cd_810.rar
125f8900cdfa52526df8df2983756cd0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Já vím, že jsem za rejpala, ale i tak se musím zeptat:
proč i tento nový počin má staré značení 810386 namísto dohodnutého nového značení cd_810386 ?

jen klidně rejpej :) ...

ten skin jsem dělal cca v říjnu podle tehdejších norem...ještě jsem podle toho vše přeznačoval jak to bylo ve složce s 810tkama, který jsem v tu dobu stahoval...
Upřímě jestli už tehdy se vše takhle značilo, tak je chybka u mě, ale dělal jsem to podle svého nejlepšího svědomí:-)...
Já je tam mam takto označené všechny...tak to se omlouvám...

bob57_cz napsal:
Hawk napsal:
jen klidně rejpej ...ten skin jsem dělal cca v říjnu podle tehdejších norem......
Zbyněk to (roz)dohodl už na(po) 2.lednové loňské slezině.
2x omyl.
O značení se dohodlo na 1. slezině a s rozhodnutím o systému značení mám společného snad jen to, že jsem dal 1 hlas a to, že většina navrhla pro jeho rozšíření mezi uživateli vycházet z mého trainsetu. A také rozhodla, že do hromadného přejmenování se se starým značením nebude hýbat.
Takže žádné, že Zbyněk rozhodl, Zbyněk si vydyndal.
Jinak nejde ani tak o to, jaký systém značení se dohodl, klidně to mohl vyhrát Ppoollll nebo kdokoli jiný, ale podstatné je to, že se vůbec o nějakých normách rozhodlo a myslím většina uživatelů i modelářů jej dodržuje.
Ale nepochopím, když si někdo není jistý, jak označit model, proč se nejprve nezeptá? Já ikdyž mám práce nad hlavu, tak rád pomohu a model přeznačím. To samé myslím i Bob_57 nebo kdokoli jiný.

Hawk napsal:
Zdravím,
po delší odmlce a dlouho hotovém skinu jej dávám ke stáhnutí...nějak jsem se k tomu ne a ne dokopat...

Je to upravenej skin z 007mičky s vlastním plyšovím interiérem... jediný co mi uteklo je plyšovej potah i na sedačkách před záchodem a už se mi jej nechce upravovat.
Měl se uveřejnit s aktivitou s rozhlasem Roztoky-Libeň, ale aktivita byla skoro u konce, jdyž začali problémy s binem a nyní je zcela rozhozená...

EDIT: Málem bych zapoměl, za dokončení týhle práce vděčim ve velký míře Kankovi a j němu míří moje díky za úpravu s. souborů s odkazy na textury a vůbec výpomoc!

Ale u hajzlu jsou puvodni sedacky, ne plys :-)

2 Zbyněk> Upřímě jsem očekával, že když si 10 října stáhnu z webu BP složku s 810tkami, tak že tam tak budou dobře označené...ale jak vidím..jsme pořád v česku...

Ty sedačky ještě předělám, ať je to dokonalý, ale značneí bzdete když tak muset někdo upravit...

EDIT:hmm...tak neupravim, poněvadž mam totálně rozhozený registry ve všech programech pro msts.
Někdy to musim přeinstalovat.

Hawk napsal:
2 Zbyněk> Upřímě jsem očekával, že když si 10 října stáhnu z webu BP složku s 810tkami, tak že tam tak budou dobře označené...ale jak vidím..jsme pořád v česku...

Ty sedačky ještě předělám, ať je to dokonalý, ale značneí bzdete když tak muset někdo upravit...

EDIT:hmm...tak neupravim, poněvadž mam totálně rozhozený registry ve všech programech pro msts.
Někdy to musim přeinstalovat.
Tak pošli soubory a já Ti to pošlu upravené zpět včetně nastavení spřáhel a dalších norem.

Neviete niekto kde sa da tento model 810-386 stiahnut??? Odkazy co su uvedene uz niesu funkcne.Alebo ak ho niekto mate tak mi ho poslite na email.
Dakujem

LukyMichalovce napsal:
Neviete niekto kde sa da tento model 810-386 stiahnut??? Odkazy co su uvedene uz niesu funkcne.Alebo ak ho niekto mate tak mi ho poslite na email.
Dakujem
Tento skin, stejně jako ty co mi poslal Čouda, jsou postaveny na nějaký první model 810, ze kterého lítají hromy blesky (v prohlížeči) . Řešili jsme to na slezině v Bratislavě. Je nutné tyto skiny předělat na novější verze tohoto modelu a až teprve potom je dát ke zveřejnění. Já už neměl čas tohle řešit. To by měl autor.

Zbyněk Šemora napsal:
LukyMichalovce napsal:
Dakujem
Tento skin, stejně jako ty co mi poslal Čouda, jsou postaveny na nějaký první model 810, ze kterého lítají hromy blesky (v prohlížeči) . Řešili jsme to na slezině v Bratislavě. Je nutné tyto skiny předělat na novější verze tohoto modelu a až teprve potom je dát ke zveřejnění. Já už neměl čas tohle řešit. To by měl autor.

Tak potom nic ja len ze je tento model potrebny do aktivity k trati 321.

Zbyněk Šemora napsal:
Zbyňku a ona existuje nějaká novější verze modelu 810?

Já jsem si teďka aktualizoval celej trainset BP a ta 386 je tam zařazená, proto jsem ho použil do aktivity. Je divný, že jiní ho v trainsetu BP nemají. Tak si ho nahraďte něčím jiným...

Tade napsal:
Já jsem si teďka aktualizoval celej trainset BP a ta 386 je tam zařazená, proto jsem ho použil do aktivity. Je divný, že jiní ho v trainsetu BP nemají. Tak si ho nahraďte něčím jiným...

No skusal som si stiahnut novy trainset BP ale fakt ta 386 tam nieje :(

já si stáhl balíček 810ze sinusu a pak postupně nahrál všechny 4 updaty
V něčem být musí, ale to je jedno nahradím ji něčím jiným...

Back
Nahoře