Model MUV 69

Pokud je někdo z kolegů z blízkosti Teplic nad Metují a mohl by nafotit
KSF 70 na textury, byl bych mu velmi vděčný. Myslím si, že by to modelu velmi prospělo. Připravuji finální verzi včetně kompletní hydrauliky a nerad bych ji vydával bez originálních textur.
Děkuji, Lubomir

Ahoj, myslím, že bych si tam mohl udělat vejlet a nafotit ji. V pátek pokoukám v sobotu možná vyfotím. uvidíme.

zubacka napsal:
Jako vždy Lubomire PARÁDNÍ PRÁCE!

Děkuji, ale...; situace ve vzájemných vztazích prezentované nejen v poslední době na tomto fóru, mě stále častěji nutí k zamyšlení, zda má vůbec nějaký smysl původní autorská tvorba pro komunitu MSTS :?:.
Lubomir

Víš, když se podíváš na počet členů, kteří zde jsou registrováni, když si z toho vypočítáš, kdo alespoň někdy něčím přispěl (skinem, tratí, radou, tipem) a pak z toho odečteš těch pár, kteří nemají nic jiného na pořadu dne než hádky, stále mi vychází, že minimálně pro ty dvě skupiny to za to stojí;)

Lubomir napsal:
Děkuji, ale...; situace ve vzájemných vztazích prezentované nejen v poslední době na tomto fóru, mě stále častěji nutí k zamyšlení, zda má vůbec nějaký smysl původní autorská tvorba pro komunitu MSTS :?:.
Lubomir
Lubomíre - predsa to netvoríš pre komunitu MSTS, ale hlavne pre seba. To, že model vytvoríš a poskytneš k verejnému použitiu je len ukážkou toho, že tvoríš pre radosť svoju a podelíš sa o ňu aj s druhými. Keby sme všetci modelovali len preto, že nám to niekto prikázal, alebo modelovali len to, čo sa páči úzkej skupine ľudí, asi by toľko pekných modelov nevzniklo. My dvaja s Pikkom tvoríme ďalej napriekl tomu, že sa istej skupine ľudí naša práca nepáči, dokonca im vadí, pretože netvoríme modely podľa ich chuti a požiadaviek, ale pre svoje vlastné potešenie ... Netreba kvôli pár krikľúňom a nespokojencom trestať ostatných, ktorým sa tvoja tvorba páči.

Ronoath napsal:
Víš, když se podíváš na počet členů.....stále mi vychází, že minimálně pro ty dvě skupiny to za to stojí;)
Ano, v tom máš pravdu, stále je tu obrovská převaha lidí, pro které
je radost něco tvořit. Byla to jen úvaha.....;)
Tax napsal:
Lubomíre - predsa to netvoríš pre komunitu MSTS..... Netreba ..trestať ostatných, ktorým sa tvoja tvorba páči.
Taxi ano, opět nezbývá než s Tebou souhlasit, jen nevím, zda naopak ty ostatní opravdu "netrestám" svými modely.
Ale dost povídání, jdu pokračovat na PUŠLu.
Zdraví Lubomir

Naposled editoval moderátor:
Je to skutočne nádherná práca,som rád,že niekto tvorí aj takéto veci pre MSTS,dosť to vie oživiť aktivity ;)...také EDK 300 alebo 750,mňamka
Lubomír, neplánuješ aj nejaké to MVTV ? Emtíví :lol:

Rocker napsal:
Je to skutočne nádherná práca,som rád,že niekto tvorí aj takéto veci pre MSTS,dosť to vie oživiť aktivity ;)...také EDK 300 alebo 750,mňamka
No joo! "dráteníky"! To by by byla pecka:D:D

Hynďa napsal:
Rocker napsal:
No joo! "dráteníky"! To by by byla pecka:D:D
Drateníky MVTV má Pikku v podstate hotové, akurát vďaka zbytočnej a nemiestnej kritike ako aj nežiaducím aktivitám istých osôb sa neponáhľa s ich sfinalizovaním a zverejnením ... ale to sem nepatrí - nerobme tu Lubomírovi zbytočné OT slintaním za niečim, čo už je hotové

Já je oba mám, když se kdysi dostaly ven s trainsetem 090 a jsou nádherné. Nepoužívám je v aktivitách právě na někdejší žádost od Pkka.:D:D Mě osobně se vozy MVTV zdají dokonalé (hlavně ty plagáty vylepené v dílně vozu:twisted::twisted::twisted: ), ale právo zveřejnění či nikoliv má jen Pikku.;)
Dan

Takže PUŠL 71 dostal i kompletní zametač a půjde na betatesty.
Všem kolegům hodně zdraví v novém roce 2009 přeje Lubomir
7ad0686e968c87e99f5252d470f5d529.jpg

Paráda už se těším až vyjde
Jinak tady je podobný stroj možná rekonstuovaná PUŠL 71 nevím.

Na stránce http://lubomir.webnode.cz najdete update CD MUV-69.622 na verzi 2.
Model obsahuje stín, drobné úpravy texturování, odlehčení o 700 polygonů a v engu směrování na zvuky 810, které asi o něco lépe odpovídají než sndSpecial.
Lubomir

Back
Nahoře