Model MUV 69

No, čo veľkosť obrázku nejak prežijeme, ale MUV-ka vyzerá dobre!

Naposled editoval moderátor:
Lubomíre, ty potvoro tajnostkárska, pokiaľ si pamätám, tak si to chcel zverejniť už vlani ku dňu sviatku pracujúceho ľudu ...
Ale klobúk dole, je to fakt pekné.

MUVka vyzerá ozaj pekne, ale buďme realisti - aká je pravdepodobnosť, že by sa práve MUVka dostala v aktivite do pozície nami ovládaného stroja ? Maximálne sa využije ako traffic.
Pre tvorcov aktivít - koľkí ste použili vo svojich aktvitách tiež kvalitný model MUVky od Kebarka ?

Na uplatnenie MUVky ako vozidla hráča chýba reálna kabína a zvuky. Inak to asi nemá šancu zaujať.

Doufám, že se mě podaří dokončit kabinu (je v semifinále) i zvuky (Praga V3S).
Rád dotahuji věci do zdárného konce, i když v mých letech už zvolna.

Panstvo, tak toto hej, klobúk dole !
Akurát som došiel z dištancie, nafotil som verziu ŽSR.

Robo napsal:
MUVka vyzerá ozaj pekne, ale buďme realisti - aká je pravdepodobnosť, že by sa práve MUVka dostala v aktivite do pozície nami ovládaného stroja ? Maximálne sa využije ako traffic.
Pre tvorcov aktivít - koľkí ste použili vo svojich aktvitách tiež kvalitný model MUVky od Kebarka ?
Náhodou,bylo by to super tak nějak jezdit po těch stanicích zastavovat uprostřed trati a ''kontolovalt'' trať a ještě ty vozíky!Nádhera!! :wink:

Lubomir napsal:

Nedávno jsem v rámci odpočinku přeskinoval Kebarkovu muvku do ČD podoby. Kebarko mi povolil její release, ale teď jsem zjistil, že se chystá model ČD a tak nevím, zda má cenu ten můj skin vůbec zveřejnit :? Koukat se na to samozřejmě dá, navíc Kebarkův model je velice pěkný. A pěkně se vyjímá i ve Šnekově trati místo PaVových původních modelů. :)

Tak jsem nakonec uploadoval tu půl roku slibovanou Kebarkovu muvku. Stahujte pokud máte zájem na známých stránkách, obrázek je zde

b7978c3f217015419575abae0fe2a445.jpg

Kebarkovi ještě jednou děkuju.

Škoda, že se nemůžu podívat, jak vypadá, obrázky se mi po kliknutí na odkaz nezobrazují, ale jestli to je ta, která byla na screenu u Věžné, tak vypadá dost dobře. Držím palce, ať dojde do finále.

heme napsal:
Škoda, že se nemůžu podívat, jak vypadá, obrázky se mi po kliknutí na odkaz nezobrazují, ale jestli to je ta, která byla na screenu u Věžné, tak vypadá dost dobře. Držím palce, ať dojde do finále.

Asi si pleteš dvě muvky - Lubosákovu a Kebarkovu. Nemají spolu nic společného.

Zdravím. Díky za MUVku, pěkná. Jen mě zajímá, jak vypadala a jaký označení měla za dob ČSD. Ví někdo?

Tá MUV-ka vypadá skvele, žiadna chyba-

Back
Nahoře