Instalace trati-chybová hláška

wlakow

Začátečník
Ahoj,jsem v msts nový a chci nainstalovat trať.Zatím se zadařilo instalnout Čáslav-Třemošnice a to nejspíš proto,že má svůj vlastní instalátor.Dále jsem zkusil naistalovat tratě Zapadlá a Ztracená.Soubory z tratěmi jsem winrarem rozbalil na plochu a přemístil do adresáře routes.Spustím hru,vyberu trať Ztracená a po startu vypadne hláška "failed to open texture file" ...\acleantrack1_02.ace.Když ji přeskočím,následuje další,a to "shape failed to load".Tyhle hlášky se potom střídají.Problém jistě bude mezi LCD panelem a židlí,ale co jsem udělal špatně?Předem díky.

Druhá hláška je kvůli chybě v modelu tzn. kvůli chybějícímu ace souboru. Když do adresáře TEXTURES v trati dodáš ten ace, tak bude vše OK. Klidně acleantrack1.ace může překopírovat na acleantrack1_02.ace

Díky za vysvětlení té druhé hlášky.Ten acleantrack1_02.ace v adresáři textures skutečně není,ale není vůbec nikde.V adresáři textures je jen acleantrack1.ace a přepsání situaci nevyřešilo.

Acleantrack1.ace překopírovat na acleantrack1_02.ace !
Přejmenovat ne, pak by chyběl Acleantrack1.ace a řvalo by to znovu.

Nějak zjišťuji svou lamovost nejen v msts.Nechápu ty .ace soubory.Ten acleantrack1 jsem jsem rozbalil mimo,tam přejmenoval na aclean1_02 a dal do adresáře textures.Chybová hláška se změnila,tentokrát schází v textures soubor zarazedlo_kolejnicove.ace.A soubor ani podobného názvu ve staženém souboru trati nemám.A to nejlepší:po tomto zásahu přestaly fungovat i defaultní tratě :eek:

Naposled editoval moderátor:
Nic nerozbaluj. Soubor Acleantrack1.ace si zkopíruj někam stranou, třeba na plochu, tak ho přejmenuj na acleantrack1_02.ace a pak zkopíruj z5 do složky Textures.

Ano,toto jsem provedl.A způsobilo to nefunkčnost i defaultních tratí.I ty hlásí chybějící soubory ve složce textures.

To nespôsobilo nefunkčnosť. Máš nejakú trať nainštalovanú a funkčnú? Predpokladám, že máš BP, tam boli nejaké úpravy, ktoré pýtajú nové textúry od všetkých tratí. V tejto trati ich nemáš, lebo autor s tým nerátal, musíš ich skopírovať. Medzi ne presne patrí tento acleantrack1_02 a to zarážadlo.

Ne,BP nemám.Mám tam pouze Čáslav-Třemošnice a ta jako jediná zůstala funkční.Pak již jen tu Zapadlou a Ztracenou a ty stejně jako všechny defaultní házejí tu chybu o chybějícím souboru v adresáři textures.

Tak sa pozri, či trať Čáslav-Třemošice má tieto súbory, čo Ti chýbajú. Neviem, či tam sú. Ak áno, tak ich prekopíruj, všetky čo hlási, že chýbajú.

Takže jsem raději hru přeinstaloval a přidal jen tratě Zapadla a Ztracena.Nyní obě fungují a žádný soubor jim nechybí.Zatim ani nechci domýšlet,k čemu dojde,až někdy zkusím nainstalovat tu Čáslav-Třemošnice.Ta skutečně obsahovala acleantrack1_02.ace a předpokládám,že se to nějak pohádalo.Díky za všechny reakce.

ted sem si stahnul trat 240 Brno-Jihlava(http://rapidshare.com/users/U3M1DX),stahnul jsem si cely archiv i pridavnou slozkou GLOBAL, vsechno sem nakopiroval do odpovidajicich slozek,ale nefunguje mi to =( !!!! Prosim muzete mi nekdo poradit jak na to??

Gubidlo01 napsal:
ted sem si stahnul trat 240 Brno-Jihlava(http://rapidshare.com/users/U3M1DX),stahnul jsem si cely archiv i pridavnou slozkou GLOBAL, vsechno sem nakopiroval do odpovidajicich slozek,ale nefunguje mi to =( !!!! Prosim muzete mi nekdo poradit jak na to??

taky mi nejde 90% tratí některé mi ani nedovolí pustit msts fakt nechapu proc a jak

Že by ty tratě byli navzájem nekompatibilní??? Tak si pročtěte fórum, pak na to přijdete, a nebo se podívejte do topicu FAQ, to má být hned 1. činnost, kterou máte udělat po registraci!!!!

Dráčik napsal:
To nespôsobilo nefunkčnosť. Máš nejakú trať nainštalovanú a funkčnú? Predpokladám, že máš BP, tam boli nejaké úpravy, ktoré pýtajú nové textúry od všetkých tratí. V tejto trati ich nemáš, lebo autor s tým nerátal, musíš ich skopírovať. Medzi ne presne patrí tento acleantrack1_02 a to zarážadlo.

Tyto soubory se musí dost často doplňovat, chceme-li, aby nám trať, která byla postavena pod originálním xtracks, fungovala pod globalem BP (pod kterým jede Čáslav-Třemošnice) nebo pod Globalem 321. Jsou ke stažení i u mne http://jirik-msts.wz.cz/aktual/321.rar Je to původně update mé trati JZD pro provoz pod Globalem 321.
Pozn: Při instalaci trati Čáslav-Třemošnice se nenainstaluje kompletní global BP.

Back
Nahoře