r 151

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna blazo
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím ... Mno já když v aktivitě stáhnu smeták tak mi to "způsobili jste odpojení trakčních motorů" ... nenapíše, napíše mi to pouze tehdy jakmile dám záchranou brzdu ... i když nevím proč ale je to tak

Dobrý den.Na nové 151 mě nereaguje brzda na překročení rychlosti.Můžu jet jak chci.Kde a jak se to prosím nastavuje.Živák zapnutý mám a jedu na poslední BIN.Děkuju za radu.

Naposled editoval moderátor:
Zdravim, měl bych jeden postřeh, na níže uvedeném videu fíra nakrokuje uz pri rozjezdu az na +/-11. stupen ( odposlech ) a v zrejme mu to neklouzalo, kdežto v MSTS to klouže už na 4. stupni.

fíííííra napsal:
Zdravim, měl bych jeden postřeh, na níže uvedeném videu fíra nakrokuje uz pri rozjezdu az na +/-11. stupen ( odposlech ) a v zrejme mu to neklouzalo, kdežto v MSTS to klouže už na 4. stupni.
Měl nízké napětí v troleji :salut: , jinak jsem byl něco naměřit minulý týden a na 12.st. má 151čka 1000A, to byla zabrzděná a opřená o vagóny. Snese to jen málokterá, spíše jsou to tanečnice, tak si vybav, že zrovna ta v simulátoru je hold měkká.

bob57_cz napsal:
fíííííra napsal:
Měl nízké napětí v troleji :salut: , jinak jsem byl něco naměřit minulý týden a na 12.st. má 151čka 1000A, to byla zabrzděná a opřená o vagóny. Snese to jen málokterá, spíše jsou to tanečnice, tak si vybav, že zrovna ta v simulátoru je hold měkká.

Bobe, díky za vysvětlení

Back
Nahoře