Aktivity trať 183

No jen jsem Tě zkoušel, mě by se to samozřejmě taky nestalo :D

R 357

Tak by mne zajímalo, který "dobrý" člověk dělal tudle aktivitu (R 357 pro trať 183), dneska mám fungl nově přeinstalovaný počítač se vším všudy, nainstaluju MSTS, tratě, Bin ... vše jede jak má, tak si říkám, zapnu si tudle aktivitku, protože mým 183 rád a co se neděje ... záchraná brzda, záchraná brzda a zase jenom záchraná brzda!!! Permanentní skákání záchraných brz, ačkoliv jedu 2 - 3 km/h pod limitem se mi jako moc příjemné nezdá! Navíc Do Domažlic sem ještě nedojel dřív jak s 10ti minutama navíc, rychleji to prostě nestíhám (kde je problém, mezi židlí a ovládacím pultem 754??), do Plzně sem díky mým milovaným permanentním záchraným brzdám přijel místo 6.14, 6.35 a co se nestalo, zastavím, nechám opičky nastoupit, podle pokynů přišlých před půl hodinou odpojím a jedu a zase, co mě nepotká asi 10x záchraná brzda a stále se držím pod limitem ... fajn, nějak to přežiju a jedu zachraňovat ten Os ... jenže ouha, vyjedu nahoru, přes koleje, červená - TAB, Jízda proti stůj dovolena ... jedu ... a nedojedu ani k návěstidlu (0.2) nezastavil ste před návěstidlem a konec hry! Opravdu dneska mě to výsostně NAKRKLO! Odpoví mi někdo kděs prablem??

Naposled editoval moderátor:
A co si takhle vypnout živák. Jinak te mé dílo. Tabem si obsložil průjezd přes červenou. To, že ti to dalo povolení je jasné, když máš spoždění. Kdyby ti to neházelo záchranku, tak k té červené dojedeš včas. Opravdu je problém mezi klávesnicí a židlí.

alcapone napsal:
A co si takhle vypnout živák. ...
To je dnešní běžná praxe si svévolně vypínat VZ ??? !!!
Proč jej tam asi soudruzi instalovali a nechali jej na lokomotivách dodnes i kapitalisti východu i západu !?
Někde je něco špatně !

Hlavně si vypni "tlačítko bdělosti" v nastavení MSTS! To nedá žádné upozornění, a hodí záchranku. Živák v MSTS si nech zapnutý.

Vitas napsal:
Hlavně si vypni "tlačítko bdělosti" v nastavení MSTS! To nedá žádné upozornění, a hodí záchranku. Živák v MSTS si nech zapnutý.
A co se nastavuje ctrl+num4 ? Vypínají monitory, včetně živáku/tlačítka bdělosti. A máš to hned unreal.

fma_0526: ja by som skor poradil kuknut sa na zvuky. nebude to tak, ze jednoducho ten zivak nepocujes a preto ho neobsluhujes? potom ti to hadze zachrannu. ani nemusis vypinat zivak, bude to realne. len ho musis pocut.

bob57_cz napsal:
Vitas napsal:
A co se nastavuje ctrl+num4 ? Vypínají monitory, včetně živáku/tlačítka bdělosti. A máš to hned unreal.

Já pokud si zapnu "tlačítko bdělosti" v nastavení MSTS, tak po 20-ti vteřinách jízdy skočí rychlobrzda - bez jakéhokoli zvuku, pokud si ale zapnu "ŽIVÁK" (Ctrl+Num4), tak mě živák normálně "píská" a vše je OK:

Ahoj

Kdo z nás tady používáme tlačítko bdělosti. Já se přiznám tak ne, ale já hlavně tvořím, tak spíše mě bude zajímat funkčnost. Až si začnu hrát, tak pak si pustím bdělost. Pokud to není živák tak pardon, sem se sekl. Ale ať si tady ten panáček nestěžuje, že mu něco nejde kvůli je ho chybě v ovládání lokomotiv.

Re:

fma_0526 napsal:
Mám problém ... aktivity po mě vyžadují vůz ZSSK_Tdgns_DUSLO, který by měl být na webu Dussa a Dema, ale není tam ... kde se dá najít, enbo pošlete mi jej někdo?

Předem Díky

právě jsem narazil na ten samý problém, najde se nějaká dobrá duše?? Pěkně prosím...

Chtěl bych se zeptat kam bych mohl vložit mnou vytvořenou aktivitu R456 Albert Einsein na trat 183
,když nemám svou webovou stránku.Dále čekám i na povolení k uveřejnění na reskinované vozy k tomuto vlaku.Psal jsem již oboum autorům zmińovaných vozů tak čekám na jejich souhlas.Dále bych chtěl požádat někoho zkušeného kdo by tuto aktivitu otestoval.

Zkus ji hodit do sekce Burza, kde je i přímo téma založeno na tuto trať, a dát to jako normální download přímo sem (pokud to jde. Pokud ne, tak se předem omlouvám.).

P.S.: Nabízím se jako tester, ale nezapoměň přiložit consisty a seznam všeho, co tam není default a stránky, odkud jsi všechno stahoval. Pošli na e-mail.

BJHawk napsal:
Zkus ji hodit do sekce Burza, kde je i přímo téma založeno na tuto trať, a dát to jako normální download přímo sem (pokud to jde. Pokud ne, tak se předem omlouvám.).

P.S.: Nabízím se jako tester, ale nezapoměň přiložit consisty a seznam všeho, co tam není default a stránky, odkud jsi všechno stahoval. Pošli na e-mail.
Takhle to nejde - Burza je jenom jako odkazník, prostor na uložení je potřeba sehnat jinde, ale to by neměl být problém.

Ad consisty - pokud aktivitu zabalí jako apk, tak jsou všechny consisty součástí aktivity. Jde jen o to, přiložit modely. Co rozumíš jako zkušený pod pojmem default?

Zkus to třeba uložit na edisk.
Pojmem default rozumím objekty a všechno, co bylo k trati přibaleno. Jestli si třeba stahoval, plácnu blbost, nové el. vedení, Tak by bylo zahodno buď ho přibalit nebo napsat odkaz na download.

BJHawk napsal:
Zkus to třeba uložit na edisk.
Pojmem default rozumím objekty a všechno, co bylo k trati přibaleno. Jestli si třeba stahoval, plácnu blbost, nové el. vedení, Tak by bylo zahodno buď ho přibalit nebo napsat odkaz na download.
Blbost - objekty u trati nemají s aktivitou nic společného - trať je trať a aktivita je aktivita.

Martens napsal:
Blbost - objekty u trati nemají s aktivitou nic společného - trať je trať a aktivita je aktivita.
Martens, zdravím. Dovolím si malinko nesouhlasit. Napž. kdysi Joska Alcapone musel přibalit k aktivitě s pebdolínem na 321 texturu "telefon. ace", což jsou jestli se nepletu sloupy u trati, nebo tak něco. Dúležité je, že bez doplnění aktivita nemilosrdně padla, jakmile se přehodily textury den/noc.
S pozdravem Dan. :D

Dan J. napsal:
Martens napsal:
Martens, zdravím. Dovolím si malinko nesouhlasit. Napž. kdysi Joska Alcapone musel přibalit k aktivitě s pebdolínem na 321 texturu "telefon. ace", což jsou jestli se nepletu sloupy u trati, nebo tak něco. Dúležité je, že bez doplnění aktivita nemilosrdně padla, jakmile se přehodily textury den/noc.
S pozdravem Dan. :D
Jo, to máš asi pravdu - je to výjimka ale už vůbec to není systémové.

Obecně aktivita NEMÁ nic společného s objekty na trati a jednoznačně by to mělo být řešeno autorem trati formou update. Taky to nebyl případ, že by tam tu texturu dával Joska jako něco navíc, ale řešilo to bug v trati.

Nemá nic společného, pokud vlaková cesta nezačíná na neexistující koleji (tj. autor si ji tam přidal a trochu na to zapomněl)

Back
Nahoře