V
Vince Black
Host
No jen jsem Tě zkoušel, mě by se to samozřejmě taky nestalo 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je dnešní běžná praxe si svévolně vypínat VZ ??? !!!alcapone napsal:A co si takhle vypnout živák. ...
A co se nastavuje ctrl+num4 ? Vypínají monitory, včetně živáku/tlačítka bdělosti. A máš to hned unreal.Vitas napsal:Hlavně si vypni "tlačítko bdělosti" v nastavení MSTS! To nedá žádné upozornění, a hodí záchranku. Živák v MSTS si nech zapnutý.
bob57_cz napsal:A co se nastavuje ctrl+num4 ? Vypínají monitory, včetně živáku/tlačítka bdělosti. A máš to hned unreal.Vitas napsal:Hlavně si vypni "tlačítko bdělosti" v nastavení MSTS! To nedá žádné upozornění, a hodí záchranku. Živák v MSTS si nech zapnutý.
fma_0526 napsal:Mám problém ... aktivity po mě vyžadují vůz ZSSK_Tdgns_DUSLO, který by měl být na webu Dussa a Dema, ale není tam ... kde se dá najít, enbo pošlete mi jej někdo?
Předem Díky
Takhle to nejde - Burza je jenom jako odkazník, prostor na uložení je potřeba sehnat jinde, ale to by neměl být problém.BJHawk napsal:Zkus ji hodit do sekce Burza, kde je i přímo téma založeno na tuto trať, a dát to jako normální download přímo sem (pokud to jde. Pokud ne, tak se předem omlouvám.).
P.S.: Nabízím se jako tester, ale nezapoměň přiložit consisty a seznam všeho, co tam není default a stránky, odkud jsi všechno stahoval. Pošli na e-mail.
Blbost - objekty u trati nemají s aktivitou nic společného - trať je trať a aktivita je aktivita.BJHawk napsal:Zkus to třeba uložit na edisk.
Pojmem default rozumím objekty a všechno, co bylo k trati přibaleno. Jestli si třeba stahoval, plácnu blbost, nové el. vedení, Tak by bylo zahodno buď ho přibalit nebo napsat odkaz na download.
Martens, zdravím. Dovolím si malinko nesouhlasit. Napž. kdysi Joska Alcapone musel přibalit k aktivitě s pebdolínem na 321 texturu "telefon. ace", což jsou jestli se nepletu sloupy u trati, nebo tak něco. Dúležité je, že bez doplnění aktivita nemilosrdně padla, jakmile se přehodily textury den/noc.Martens napsal:Blbost - objekty u trati nemají s aktivitou nic společného - trať je trať a aktivita je aktivita.
Jo, to máš asi pravdu - je to výjimka ale už vůbec to není systémové.Dan J. napsal:Martens, zdravím. Dovolím si malinko nesouhlasit. Napž. kdysi Joska Alcapone musel přibalit k aktivitě s pebdolínem na 321 texturu "telefon. ace", což jsou jestli se nepletu sloupy u trati, nebo tak něco. Dúležité je, že bez doplnění aktivita nemilosrdně padla, jakmile se přehodily textury den/noc.Martens napsal:Blbost - objekty u trati nemají s aktivitou nic společného - trať je trať a aktivita je aktivita.
S pozdravem Dan.![]()