Přeskok do jiné loko

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Honzys
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
H

Honzys

Host
Několikrát jsem tu četl o možnosti dostat se do jiné lokomotivy, ale nějak jsem nepřišel na to, jak to provést. Takže pokud někdo ví, ať mi prosím odpoví.

Klikneš na F9, vyberieš si klikom myšou loko, do ktorej sa chceš dostať, stlačíš klávesu 1 (nie numerickú) a to je asi tak všetko.

Robo napsal:
Klikneš na F9, vyberieš si klikom myšou loko, do ktorej sa chceš dostať, stlačíš klávesu 1 (nie numerickú) a to je asi tak všetko.
Ale pozor, neplatí to pro standardní MSTS, ale až pro MSTS Bin verze 1.6

Samozřejmě. Mám nainstalovanou poslední verzi Binu. Takže i tazatel předpokládal...

Jo. A tazatel se jako zázrakem ani neurazil a tímto moc pěkně děkuje. Zrovna jsem si to ověřil (dle hesla: důvěřuj, ale prověřuj). Takže dííík.

Honzys napsal:
Jo. A tazatel se jako zázrakem ani neurazil a tímto moc pěkně děkuje. Zrovna jsem si to ověřil (dle hesla: důvěřuj, ale prověřuj). Takže dííík.

Tazatel je totiž línej si přečíst manuál k Binu, kde je tohle samozřejmě popsáno a raději zasírá fórum zbytečnými otázkami a zakládá zbytečná vlákna! A kromě toho se tohle již řešilo!

To bych ale já, tazatel, musel vědět, kde manuál vlastně je. Nebyl by k zahození. Potom bych nemusel zbytečně zaplňovat fórum zbytečnými dotazy, zakládat zbytečná nová vlákna a zbytečně nasírat různě lidi, kteří berou vše snad až příliš vážně... Že jo!

Honzys napsal:
To bych ale já, tazatel, musel vědět, kde manuál vlastně je. Nebyl by k zahození.
Máš archiv s Binem stažený od Džordže? A co takhle "Manual_cz.doc"???????

Honzys napsal:
To bych ale já, tazatel, musel vědět, kde manuál vlastně je. Nebyl by k zahození. Potom bych nemusel zbytečně zaplňovat fórum zbytečnými dotazy, zakládat zbytečná nová vlákna a zbytečně nasírat různě lidi, kteří berou vše snad až příliš vážně... Že jo!
Pokud sis stáhnul zabalený soubor s MSTSBin tak věřím,že si po rozbalení našel ve složce textový soubor manuál cz i manual eng.Myslím,že by sis mohl ty arogantní výlevy odpustit a více číst než se na něco budeš ptát.Nehledě na to,že kdyby sis pročetl vlákno o Bin tak by ses tam dozvěděl vše i bez manuálu. :!:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře