Aktvity Joska-alcapone

Mě se to stalo taky při rychlosti 2,5 km.Ale napodruhé při rychlosti 1 km se mě to podařilo dá se říct ani nevím jak.

Jo take se mě to stalo, te chyba wagu. Je lepší hru ukončit a znovu spustit. Jinak najíždět na ně kolem 2 km/h, víc nesnesou. Pred kazdým spojení si hru uložte.

K R 377:
Když vjíždím do nádraží Praha hl.n tak stojím na vj náv. asi tak půl hodiny při zmáčknutí tabulátoru se rozjedu proti stůj a tak 10 metrů za návěstidlem mito řekne úkol ukončen projel jsi návěst stůj. Takže tam mám u toho návěstidla čekat půl dne nebo co ??

Jonáš napsal:
K R 377:
Když vjíždím do nádraží Praha hl.n tak stojím na vj náv. asi tak půl hodiny při zmáčknutí tabulátoru se rozjedu proti stůj a tak 10 metrů za návěstidlem mito řekne úkol ukončen projel jsi návěst stůj. Takže tam mám u toho návěstidla čekat půl dne nebo co ??
Ano ten problém nastal i u mě, je to cestové návěstidlo,ale to nemění tu věc že se na "HLAVÁK"nedostanu.

A nejlepší na tom je to že ti to potom řekne: " Nesplnil jsi tento úkol: neměl jsi náhodou červenou" To je teda úroveň.

Jonáš napsal:
A nejlepší na tom je to že ti to potom řekne: " Nesplnil jsi tento úkol: neměl jsi náhodou červenou" To je teda úroveň.
Jo jo,já vím. :lol: Ono asi takhle náročnou a dlouhou aktivitu vytvořit musí být hrozná práce jak na čas tak na nervy,ale snad nám autor odpoví co se s tím dá dělat.

poison napsal:
Zkusil bych load z posledního save a uvidí se než se vyjádří autor.
To jsem zkoušel a pořád stejná situace.

Naposled editoval moderátor:
Já osobně teda zastavím úplně u klacku a hnedka na TAB vjiždim (podle te zpravy co se objevi při zastaveni). Ovšem vjedu na hlavák a nevím co dělat, protože zprávy typu "posun na zhlavi" atd. jsou celkem strohé. Nevím jestli mám jet se, kam mám jet atd. tam bych doplnil co a jak. Jinak začátek je dobrý ale na hlaváku jsem fakt v koncích....
Ale teďka na to koukám v AE a začínám to chápat tak jdu pokračovat.

Tade napsal:
Já osobně teda zastavím úplně u klacku a hnedka na TAB vjiždim (podle te zpravy co se objevi při zastaveni). Ovšem vjedu na hlavák a nevím co dělat, protože zprávy typu "posun na zhlavi" atd. jsou celkem strohé. Nevím jestli mám jet se, kam mám jet atd. tam bych doplnil co a jak. Jinak začátek je dobrý ale na hlaváku jsem fakt v koncích....
Ale teďka na to koukám v AE a začínám to chápat tak jdu pokračovat.
Tak to mě se při zastavení neobjeví žádná hláška a při TAB-úkol ukončen.Tak počkám,snad se autor ozve.

Ahoj

Musíš zastavit u klacku pak vyskočí hláška, která deaktivuje to ukončení, pokud stojíte daleko, popojeďte. Není časová, ale polohová. A pokud máš jet na zhlaví, tak asi většinou na smíchovské, na druhé straně na libeňské, jiná zhlaví tam nemáš. Odpoj se a jedte na zhlaví je pro mě jasná záležitost.

alcapone napsal:
Ahoj

Musíš zastavit u klacku pak vyskočí hláška, která deaktivuje to ukončení, pokud stojíte daleko, popojeďte. Není časová, ale polohová. A pokud máš jet na zhlaví, tak asi většinou na smíchovské, na druhé straně na libeňské, jiná zhlaví tam nemáš. Odpoj se a jedte na zhlaví je pro mě jasná záležitost.
Díky za odpověd už takhle stojím dost blízko tak to zkusím ještě kousek snad se hláška objeví.Jinak na to zhlaví jsem se neptal já,ale máš tam ještě "vršovické,nuselské"zhlaví kam taky občas se za provozu dostaneš,to nechci "rejpat"jen připomenout. :D Díky za odpověd,Radek.

Pokud stojíš těsně u klacku, tak couvni. Nuselské beru jako smíchovské. Na Vršovické pojedeš jenom jednou a to z gorilou. Jedeš tak, že můžeš jet jenom jedním směrem.

alcapone napsal:
Pokud stojíš těsně u klacku, tak couvni. Nuselské beru jako smíchovské. Na Vršovické pojedeš jenom jednou a to z gorilou. Jedeš tak, že můžeš jet jenom jedním směrem.
Jo vyzkouším to.

alcapone napsal:
Tak k peronu už jsem se dostal,opravdu je to dost těsné u "cesťáku" to zastavení,ale ještě bych poprosil o jednu radu.Když zastavím a stojím opět před tím cest. návěstidlem a jedu pro 350ku tak mi hláška přikazuje jet proti stůj-TAB.Bohužel "JÍZDA NENÍ POVOLENA"jak mám tedy najet na 350ku?Díky za odpověď.

A zastavil si až na hlášku Zastav a vjezd na povolenou kolej přes TAB povolen hned nebo jsi začal brzdit. Pokud hned tak se ti nevybavil reverz. Jedu max. povolenou rychlostí dokud něco nevyskočí. Tohle jsem projel snad 20* a vždy mě to pustilo. 30m je dostatečná vůle před návěstidlem.

alcapone napsal:
A zastavil si až na hlášku Zastav a vjezd na povolenou kolej přes TAB povolen hned nebo jsi začal brzdit. Pokud hned tak se ti nevybavil reverz. Jedu max. povolenou rychlostí dokud něco nevyskočí. Tohle jsem projel snad 20* a vždy mě to pustilo. 30m je dostatečná vůle před návěstidlem.
Vždyť to píšu v příspěvku!!Ano,zastavil jsem až po hlášce přes TAB posun povolen a bohužel nějak to nejde.Je to škoda,aktivita vypadá zajímavě.Byla by nějaká kloudná rada co z tím?Je tam nějaký časový limit?

Časový limit tam není. Pusť si TM a zkus to podle něj. A co ostatní. Zatím si jediný.

alcapone napsal:
Časový limit tam není. Pusť si TM a zkus to podle něj. A co ostatní. Zatím si jediný.
Tak jsem musel opravdu s tou žehličkou popojet o kus dál než dříve tak jak jsi mi napsal,díky za radu.Brzdil jsem před tím dřív protože jsem věděl že budu za náv. zastavovat a taky se mi objevila hláška tak jsem myslel že to stačí,dokonce reverz. bod na TM mi zmizel a ono to chtělo ještě kousek.Už jsem za Prahou,díky ahoj Radek.

Poprosil by som o radu, neviem, ako pokracovat dalej v aktivite R 377. Prisiel som do Brna Zidenic, kde som zastavil pri odjazdovom navestidle, ktore navesti stop. Vyhodilo mi hlasku, ze na hlavak pojdem cez dolni nadrazi, a ze odjezd povolen. Avsak - navestidlo signal nemeni a ked stlacim TAB, tak mi zahlasi, ze nemozem. :( Chvilu teda cakam, ale potom mi asi 4:05 napise, ze posun povoleny... co mi doslo, ze je asi casova hlaska, ktora ma byt vyhodena niekde v Brne-dolnim. No, ale aj tak.. skusil som TAB, ten ma napokon pusti, ale cesta je postavena na hlavak, nepostavi sa smerom na dolni nadrazi. :roll: Viete mi poradit, co robit? Dakujem.

Back
Nahoře