Aktvity Joska-alcapone

Chápeme, chce za každou cenu hrát, ale není schopen to rozchodit, nebo je, ale je línej. Tak jezdit nebude.

Pavlík napsal:
http://www.ts-studio.eu07.pl/down-fa.html

Je to to dole. Stačí???

tie ostatne mam len lemozen najist tem spravni cd_vagkbkk.wag ja som novacik tak troch bi ste mi mohli pomoct

Stáhni si od Lubomira všechno. Už ti to tu řekli. Instaluj tak, jak se to má. Když tak je nějak pojmenovaná složka, tak ji nech. Pokud není tak ji vytvoř a pojmenuj stejně jako je pojmenovaný archiv.

Přešel jsi aktivitu Conbuilderem na chybějící vozy? Ve které složce ten cd_vagkbkk.wag má být dle něj?

tizi8 napsal:
Pavlík napsal:
http://www.ts-studio.eu07.pl/down-fa.html

Je to to dole. Stačí???

tie ostatne mam len lemozen najist tem spravni cd_vagkbkk.wag ja som novacik tak troch bi ste mi mohli pomoct
Zkusil si se taky podivat v jake slozce je??? A uz před 7 mesici jsi mi psal at ti poslu nekolik lokomotiv, tak nerikej ze jsi novacek. :twisted:

Já se jen zeptám, tobě to nejde stáhnout? Nemůžeš to najít? Nechceš to hledat?

tizi8 napsal:
druhim ked napisu tak mi to poslu co potrebuji a v to nemuzete poslat to je takovej problem!
V tvém případě to problém je, proč by sme meli skakat jak Ty pisknes a jeste s takovimhle pristupem!?!?! Neumis ani poprosit, a beres vse jako jasnou vec!

Já nemám problém s čimkoliv, píšu to i na webu u aktivit, ale ty ses ptal na věci, které jsou evedené u aktivit. A te trochu rozdíl. I já bojuju s instalací aktivit od některých uživatelů, ale dám tomu čas, páč čas k tvorbě dal aktivitář a ne malej, navíc mám strýčka googla, který skoro vždy poradí, jen je problém dnes s některýma webama a nefunkčníma linkama, či bez náhrady smazanýma modelama.
Proto píšu u všech aktivit, že ji maj hrát jen ti co uměj ovládat plně msts, pro nováčky určitě nejsou mé aktivity.
Třeba mrtvej web s dvojičkama, díky tomu nevím co s náklada, které mam připravené. Buď někoho naprdnu a vydám je společně s aktivitou, nebo holt si každej vymění dvojičky, které jsou k dispozici, což jsou asi 3 z 10.

Zdravím, mám otázku na joska alcaponeho. Registroval som sa na vašej stránke po príchode aktivačného mailu mu aj tak aktivity sťahovať nejdú. Co mám robiť? vdaka

Ano klikol som na aktivačný odkaz. A RT express som chcel stiahnuť, len tam kde je už download tak tam nič nieje. su tam iba odkazi na stiahnutie vozidiel.

aha ták ... tak ja som teda blbec. Tak sa ospravedlnujem za vznikneté problémy. A už sa teším na jej vydanie! :)

Back
Nahoře