Aktvity Joska-alcapone

Ano pokud je políčko prázne, aktivita je na testech nebo se připravuje, navíc tyhle aktivity jsou vidět bez registrace.

Je venku další aktivita a bohužel hned na začátku budete mít trápení, ne jen stahování vozidel, ale za co si můžete sami je taková dokonalost tratě, že na Hlavní nádraží pojedete minimálně na 2*.

Ahoj "Alcapone"

Stáhl jsem si (zřejmě opravenou) aktivitu pro trať ČR 321 , a to sice Os 2806 Čadca-Opava. Při instalaci však na mne vyskočila (mně zatím) neznámá hláška "Expected more files, package damaged". Nestkal se s tím už někdo?? A jak z toho případně ven??
ps.: používám Trainstore.

Předem děkuji za každou pomoc

S takýmito hláškami som sa stretol, pokiaľ v archíve nebolo všetko, čo malo byť, resp. som nejakou drobnou chybičkou nestiahol všetko, čo som stiahnuť mal. Skontroloval by som, či je aktivita stiahnutá celá, resp. či ešte niečo nie je potrebné dosťahovať. Ono samotná hláška chyby znamená asi toľkoto: sú očakávané ďalšie súbory, balenie poškodené.

Takže asi tak:

Poprosil bych "Mistra Aktivitáře", zda by nemohl ověřit kompletnost apk souboru. Stále stejná chyba.

Děkuji

Špica, má cenu něco dělat, asi ne. Jako ta aktivita je měsíc venku a za tu dobu ani jedna zmíňka. Opraveno - jeden delší název consistu.

Díky, jdu stáhnout, o víkendu se projedu.

A víš jak, cenu to určitě má. Dnes je aktitvit spousta a každý preferuje jinou trať, jiný druh aktivit, jiného aktivitáře a navíc... toto je tuším opravená starší aktivita, takže to občas "může trvat", než ji někdo prubne.
Třeba já si aktivity stahuji do archívu, do šanonu si založím jednoduchý popis a pak si je projíždím podle momentální nálady a času, který mám k dispozici.

1 upozornění. V Male Lodině to padá, prosím uložte si to tam a ten kousek projeďte pohledem do boku a to jsem tam nedával trafik. Možná je to změnou noci na den a je tam asi komplikovanější textura.

alcapone: A jsi si jistý, že ti tam škodil nějaký uživatel? Stačí jedna nezazáplatovaná díra na webhostingu a máš tam trojana ani nevíš jak...

registracia zabere 2 minuty....spravit aktivitu ja mesiac...myslim ze je to najmensia dan zato ze si mozte zahrat dobru aktivitu :)

No problém je u obrázku. Ty jediny nejdou smazat, navíc obsahujou v názvu ruzná znamení, jako srdce, kosočtverec.

Dnes jsem vidal zatím poslední novou aktivitu na 321 a tím ukončil i opravu ostatních aktivit. Mám na testu ještě Metropola a připraven 1 náklad, ale to se musím vrátit zpět na 1. díl aktivity na BP.
Tedy teď se vrhám na aktivity na BP.

Přidána aktivita Pendolíno na BP + opravený model od Josky a KimiRa. Dále registrace je stále povinná, ale pomalu začínám přesouvat na své uložiště. Místa je tam dost, tak kdyby někdo něco, není problém.

Aktivity najdete v sekci Download, pokud není odkaz na stránkách s aktivitou. Samozřejmě se musíte regnout či přihlásit, jinak je v té sekci neuvidíte. Já překopával PC a zjistil navíc, že o jednu aktivitu jsem přišel. Šlo o pokračování OKD.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo aktivitu Os 6206 s RegioPanterem už dojel do konce. Mě vždy tato aktivita před vjezdovým návěstidlem do Hradce Králové spadne a už se dál nedostanu. Zkoušel jsem už ji znovu vložit do MSTS a stále nic.

Děkuji za odpověď :)

Lukáš

Dnes jsem znovu nainstaloval aktivitu a do HK jsem se dostal, je tam hodně trafiku, ale můj kancelářák to vydržel.

Back
Nahoře