Aktvity Joska-alcapone

Protože v souboru u Skeryčka to není. Stejnak se někdo zeptal. Tedy stáhnu u Skerička, vložím do hry, dodám soubor mnou a jedu. Snad je známe, že k aktivitě dodám nějakou tu opravu.

Josko nezlob se,ale odkaz na Skeryčka nebo Skerička (Tedy stáhnu u Skerička) jak píšeš tam není,nebo jsem totálně slepý.A soubor že jsi dodal jsem taky pochopil,proto jsem hledal tohle vozidlo abych to vložil do příslušné složky. A to že se ptám,nebo se ptal někdo jiný,já jsem naučený na dráze již přes 20 let to,že je lepší se po-vícekrát zeptat ,než jednou něco prosrat. Asi ták. Jinak díky a já jdu hledat v křištálové kouli Sker.čka.:)

Ano,ted jsem se podíval do aktivit těch Os vlaků,tak tam odkaz už je.Ale já jsem psal o R 902,který byl pro mě aktuální, tam odkaz není.

Konečně jsem si stáhl a projel Tvou aktivitu s těžkým vlakem Pn 49702. Je to stejně jako Pn 66393 velice pěkná aktivita a skláním Ti poklonu za čas věnovaný tvorbě této aktivity. Ty máš velmi málo aktivit s Pn, ale ty, které máš, patří ke klenotům. Děkuji Ti :ole:.

NJN, nejsem kamarád se servisem2, tak jich mam málo. Mám ještě Nex, ale čekám na dodělány tratě na Martinově tratě, je to pokračování z tratě BP. Měl jsem i pokračování RN s OKD na trati BP, ale aktivitu jsem ztratil, možná bude znovu udělaná.

mozno trosku mimo ale sme diskusne forum :D...kde najdem ako chodia nakladne vlaky a ake mavaju radenie ? ci je to otazka objednavok a idu kedy treba..v tomto niesom vzdelany rad by som bol keby mi to niekto objasni aby som vytvoril niejaky ten nakladak :)

Plán řazení bývá v pomůckách ale v letošních co jsou k mání tak není,já používám loňské a jinak hledat co net dá.Obrázky,videa atd.Časy nákladů jsou myslím jen teoretické.

Ano jsou v GVD pomůckách, já nemám ani loňské řazení. Jinak koukám kde začíná a kde končí a na mapách koukam co je tam za fabriku a pak zadám číslo vlaku do googla a pokud je vyfocen či natočen použiji řazení z něj.
Jinak stačí zadat GVD a rok a většinou hned vylezou. Teda zhruba od 2005, dřívější už moc ne.

napr. Nex 47883,Nex 47826,Nex 47880 je to ten isty usek no kedze niesom z tade neviem co tieto vlaky vozia z madarska,rakuska a naopak

Takze teoreticky tam mozem dat cokolvek ? Alebo mi porad nieco s podobnou trasou alebo aj nieco ine vobec neviem ako to funguje u nakladov

Back
Nahoře